3 napos gyógynövényismereti túra

A háromnapos gyógynövényismereti túrákat azoknak ajánljuk, akik szeretnék alaposabban megismerni a gyógynövények világát, a gyógynövények botanikai hátterét, gyűjtését és a felhasználási módjait.

A túrára érkezőket átfogó ismereteket nyújtó szakmai előadásokkal, gyógynövénykert-látogatással, változatos terepi túrákkal, a bükkszentkereszti nevezetességek bemutatásával várjuk. És ami a legfontosabb: amikor programjai engedik, Gyuri bácsi is tart előadást.
A maximális létszám túránként 30 fő, a csoportokat képzett és elhivatott túravezetőnk, Lakatos Márk vezeti.

Részvételi díj

A háromnapos gyógynövényismereti túra részvételi díja felnőtteknek 25.000 Ft/fő, 6 és 14 év közötti gyermekeknek 12.500 Ft/fő, 6 éves kor alatt ingyenes.
Elővásárláskor (azaz 2020. május 31-ig lefoglalt és befizetett részvétel esetén) a részvételi díj felnőtteknek 20.000 Ft/fő, 6 és 14 év közötti gyermekeknek 10.000 Ft/fő.
A részvételi díj csak a szakmai program költségeit foglalja magában, a szállás és étkezés költségét nem.

A túrára csak online jelentkezést fogadunk el.

Fizetési módok

Simple Pay online fizetés jelentkezéskor.

Banki átutalás vagy OTP SZÉP kártyás fizetés esetén:
Visszaigazoláskor egy ügyfélazonosító kódot kapnak, amit befizetéskor a közlemény rovatba kell beírni a túra dátumával és a regisztráló személy nevével együtt: ez rendkívül fontos, mert ezek az adatok azonosítják a befizető személyét. Ha valaki több személyt regisztrál, akkor kérjük, az utalás egy összegben, a regisztráló személy számlájáról érkezzen.
A jelentkezését követő munkanapon e-mailben elküldjük önnek a bankszámlaszámot, melyre a teljes díjat át kell utalni, és amelynek beérkezését visszaigazoljuk e-mailben. Ez a részvétel feltétele.
SZÉP kártyás fizetés esetén a szabadidő zsebből lehet fizetni, ennek módjáról bővebben a GYIK-ban olvashat.

Felszerelés

A szükséges felszerelésről (időjárásnak és terepi viszonyoknak megfelelő cipő, ruházat), eszközökről (vászonzacskó, metszőolló, jegyzetfüzet, íróeszköz, fényképezőgép stb.) a résztvevőnek kell gondoskodnia.

A túra nehézségi foka

A jelentkezésnél kérjük, vegyék figyelembe, hogy a program egy része nem sík terepen, hanem változó domborzati körülmények mellett, hegyi terepen zajlik. A második napon kb. 7 km-es terepi túrát teszünk.

Túraidőpontok

Augusztus: 15-17

FONTOS INFORMÁCIÓ: a pirossal jelölt túrákon Gyuri bácsi is tart szakmai előadást.
Az áthúzott dátumon a túra már betelt.

Részletes program

A 3 napos gyógynövényismereti túrák részletes programja

Letöltés
Ebben a túratípusban minden túraidőpont betelt, de szívesen látjuk a többi túrán is. Nézze meg többi túránkat, hátha felkelti érdeklődését.

Online jelentkezés

1.Dátum kiválasztása
2.Résztvevők
3.Adatok
4.Fizetés

Válasszon dátumot!

FONTOS INFORMÁCIÓ: a pirossal jelölt túrákon Gyuri bácsi is tart szakmai előadást.

Kérjük adja meg, hogy hány fővel szeretne jönni:

Normál ár: 25 000 Ft / fő
Normál ár: 12 500 Ft / fő
ingyenes

Kérjük adja meg az adatait!

+36--

Adja meg, hogyan szeretne fizetni: