Rendezvények


Gyuri bácsi folyamatosan tart előadásokat országszerte, hogy minél több emberrel megoszthassa tudását a gyógynövények csodás tulajdonságairól!


Gyuri bácsi előadása az Everness Fesztiválon | Balatonakarattya | 2016. június 30. (16:45)

Jó hírünk van: június 28. és július 3. között a Györgytea csapattal kint leszünk az Everness Fesztiválon, Balatonakarattyán. Nagyon szimpatikus számunkra a rendezvény üzenete, az egészségtudatos gondolkodás, a természetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás fontossága. Vagy, ahogy a fesztiválszervezők írják: „a tudatos jelenlét 5 napja, amely során megalkotjuk a világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk”.
Itt mindenki egy békés, nyitott, felelősen gondolkodó közösség része lehet. Az Everness testi-lelki feltöltődést nyújt az odalátogatóknak: elgondolkodtató előadásokkal, változatos mozgásformákkal, harcművészettel, jógával, tánccal, léleképítő meditációs gyakorlatokkal, változatos masszázsfajtákkal, sokszínű világzenei koncertekkel és természetesen gyerekprogramokkal is készültek a szervezők.

Gyuri bácsi június 30-án 16.45-től tart előadást az Everness Fesztiválon a természet tiszteletéről, a gyógynövények erejéről, a tudatos egészségmegőrzés fontosságáról. Számára nagyon fontos a gyógynövényes tudás átadása, a népi gyógyászat tovább éltetése, és boldog, ha azt tapasztalja, hogy a fiatalok is érdeklődnek a természetes gyógymódok iránt.

Bár ő csak erre a napra látogat ki, csapatunk végig jelen lesz: ha a fesztivál forgatagában egy nyugodt, békés kuckót keres, ahol gyógytea kóstoltatással, személyre szabott gyógynövényes tanácsadással várják, feltétlenül érdemes Györgytea sátrát megkeresnie! Szeretettel várjuk a fesztiválozókat!

Kedvezményes jegyvásárlás: http://everness.hu/jegyek

 

Tanácsadás | Előadás | Árusítás

Helyszín: Everness Fesztivál, Balatonakarattya, Koppány sor 41. (Part Üdülő)

 


Legfrissebb írásaink