Videók

Nincs gyógynövény a vírusra!

Lopes-Szabó Zsuzsa tanácsai a világjárvány idején.

Gyógynövényekkel a szájüregi betegségek ellen

Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta az afta, a herpesz, a fogínygyulladás, a fogínysorvadás gyógynövényes kiegészítő kezeléséről beszélgetnek videónkban.

Így készítjük mi a Györgyteát!

Bemutatjuk a praktikus Györgytea facsipeszt, ami lezárja a teás zacskót és adagolókanál is egyben. A kézműves bögre és a csipesz is megtalálható a Györgytea karácsonyi csomagajánlatai között.

Milyen gyógynövények segíthetnek pajzsmirigy alul- és túlműködés esetén?

Új videónkban Szabó Gyuri bácsi és fitoterapeuta lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a pajzsmirigyproblémák gyógynövényes kezeléséről beszélgetnek.

Gyógynövényteák a testsúly csökkentéséhez

A karácsonyi dőzsölés után januárban a legtöbben elkezdünk valamilyen fogyókúrát. Videónkban Gyuri bácsi és lánya beszélgetnek a fogyást segítő gyógynövényekről.

Videó a nőgyógyászati panaszokról

A gyógynövények segítenek a legtöbb nőgyógyászati probléma enyhítésében, így a PMS vagy a klimax kellemetlen tünetei egyaránt csökkenthetők napi egy gyógynövényteával.

Gyuri bácsi a Klinika c. műsorban szerepelt

A műsor stábja Bükkszentkeresztre látogatott, hogy bemutassa Szabó Gyuri bácsi tevékenységét a gyógynövények iránt érdeklődők számára. Végül még Gyuri bácsi jellegzetes kockás sapkájának a története is kiderül…

Gyógyteák várandós nőknek

Folytatjuk videósorozatunkat, melyben Gyuri bácsi fitoterapeuta lányával, Zsuzsával vitatja meg egyes gyógynövények hatásait. Ez alkalommal a várandós nőknek ajánlott gyógynövények kerültek fókuszba.

Megjelent Gyuri bácsi emésztési problémákról szóló videójának II. része

Ez a videó egy sokak életminőségét rontó betegség, a gyomorégés és a reflux enyhítéséről szól. A bükki füvesember azokról a gyógynövényekről beszél benne, melyek csökkenthetik a kellemetlen tüneteket.

Gyuri bácsi videója az emésztési problémákról I.

A jó emésztés az egészség alapja. Gyuri bácsi azokról a gyógynövényekről és fontos táplálkozási szabályokról beszél új videójában, melyek támogatják az emésztési folyamatot, enyhítik az emésztési problémákat.

Gyuri bácsinak különleges születésnapi adást szentelt a Család-barát

Gyuri bácsi egész családjával érkezett a 90. születésnapja alkalmából rendezett, ünnepi Család-barát adásba. Ha lemaradt volna az adásról, most be tudja pótolni!

Itt láthatják az életmód és étkezés videónk 2. részét

Nagy érdeklődés kísérte Gyuri bácsi novemberben közzétett videóját, ami arról szólt, hogyan változtassunk az életmódunkon és az étkezésünkön, hogy egészségesebbek legyünk. Örömmel jelentjük, hogy itt a folytatás.