Videók

Nincs gyógynövény a vírusra!

Lopes-Szabó Zsuzsa tanácsai a világjárvány idején.

Gyógynövényekkel a szájüregi betegségek ellen

Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta az afta, a herpesz, a fogínygyulladás, a fogínysorvadás gyógynövényes kiegészítő kezeléséről beszélgetnek videónkban.

Így készítjük mi a Györgyteát!

Bemutatjuk a praktikus Györgytea facsipeszt, ami lezárja a teás zacskót és adagolókanál is egyben. A kézműves bögre és a csipesz is megtalálható a Györgytea karácsonyi csomagajánlatai között.

Milyen gyógynövények segíthetnek pajzsmirigy alul- és túlműködés esetén?

Új videónkban Szabó Gyuri bácsi és fitoterapeuta lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a pajzsmirigyproblémák gyógynövényes kezeléséről beszélgetnek.

Gyógynövényteák a testsúly csökkentéséhez

A karácsonyi dőzsölés után januárban a legtöbben elkezdünk valamilyen fogyókúrát. Videónkban Gyuri bácsi és lánya beszélgetnek a fogyást segítő gyógynövényekről.

Videó a nőgyógyászati panaszokról

A gyógynövények segítenek a legtöbb nőgyógyászati probléma enyhítésében, így a PMS vagy a klimax kellemetlen tünetei egyaránt csökkenthetők napi egy gyógynövényteával.

Gyógyteák várandós nőknek

Folytatjuk videósorozatunkat, melyben Gyuri bácsi fitoterapeuta lányával, Zsuzsával vitatja meg egyes gyógynövények hatásait. Ez alkalommal a várandós nőknek ajánlott gyógynövények kerültek fókuszba.

Megjelent Gyuri bácsi emésztési problémákról szóló videójának II. része

Ez a videó egy sokak életminőségét rontó betegség, a gyomorégés és a reflux enyhítéséről szól. A bükki füvesember azokról a gyógynövényekről beszél benne, melyek csökkenthetik a kellemetlen tüneteket.

Gyuri bácsi videója az emésztési problémákról I.

A jó emésztés az egészség alapja. Gyuri bácsi azokról a gyógynövényekről és fontos táplálkozási szabályokról beszél új videójában, melyek támogatják az emésztési folyamatot, enyhítik az emésztési problémákat.

Itt láthatják az életmód és étkezés videónk 2. részét

Nagy érdeklődés kísérte Gyuri bácsi novemberben közzétett videóját, ami arról szólt, hogyan változtassunk az életmódunkon és az étkezésünkön, hogy egészségesebbek legyünk. Örömmel jelentjük, hogy itt a folytatás.

Gyógynövényteák gyermekeknek

Vannak olyan gyógynövények, melyek ellenállóbbá teszik a szervezetet a betegségekkel szemben, és már gyermekeknek is adhatók. Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa ezekről beszélget az új videónkban.

Tanácsok Gyuri bácsitól az egészségünk megtartásáért

Gyuri bácsi új videójában arról beszél, mik azok a változtatások az életmódunkban és a táplálkozási szokásainkban, amik egészségesebbé tehetnek minket.