Szerezze be a legújabb egészségvédő csomagot

Március, a kikelet, a tavasz hírnöke, az első igazi tavaszi hónap. Ez az időszak a természet újjászületésének kezdete. Ilyenkor már érezzük, hogy enyhül a tél szorítása, és egyre többször érezzük arcunkon a melegebb fuvallatok érintését. A nappalok hosszabbodnak, egyre kevésbé van hűvös. Az állatokkal és a növényekkel együtt az emberek is fellélegeznek, élénkebbek lesznek.

A szervezetnek miden évszakban más és más támogatásra van szüksége. Tavasszal igyekszünk megszabadulni a ránk rakódott feleslegtől, a csalóka időjárás miatt könnyebben megfázhatunk, kisebb gyulladásaink lehetnek. Ez az időszak arról is szól, hogy feltöltsük magunkat energiával, megújuljunk és megerősítsük szervezetünket.

2. Negyedéves egészségvédő csomag

A második negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2020-as egészségvédő naptárában április-június hónapokra ajánlott.

Tartalma: galagonya virágzó ágvég, bodzavirág, Apróbojtorjános teakeverék, Kamillás teakeverék, Csalánlevél alkoholos kivonat, Az erdő csendje

2021. március 1-jétől 2021. június 30-ig kapható.

Ajánlott termékek

2. negyedéves egészségvédő csomag