Megjelent a 2021-es Egészségvédő csomag

2021-es első negyedéves egészségvédő csomag

Minden felnőtt ember felelős saját egészségéért. A mindennapok rohanásában ezt sokszor elfelejtjük, és csak akkor jut eszünkbe, ha megbetegszünk. Pedig az erős, egészséges immunrendszer nem csupán a szerencsések előjoga. Mindannyian aktívan tehetünk érte: tudatos, kiegyensúlyozott étrenddel, a káros szenvedélyek leküzdésével, rendszeres mozgással, a vitaminbevitel megnövelésével, aktív és passzív pihenéssel, a stressz elkerülésével, és persze a népi gyógyászat szelíd, gyógynövényes módszereivel.

Gyuri bácsi naptára egy komplex egészségvédő rendszert alkot, ami segít, hogy megőrizzük a vitalitásunkat, testi-lelki harmóniánkat. A 2021-es naptár mellé Gyuri bácsi negyedéves egészségvédő csomagjait is be lehet szerezni a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, kedvezményes áron. Az egyes negyedéves csomagokban azok a gyógynövényteák és alkoholos kivonatok találhatók, melyeket az adott időszakban Gyuri bácsi az egészség megőrzésére ajánl.

2021 1. negyedéves egészségmegőrző csomag

Az első negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2021-es egészségvédő naptárában január-március hónapokra ajánlott.

Tartalma: csipkebogyó hús, közönséges galaj, Tüdőfűleveles teakeverék (A torok barátja), Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea), Szurokfű alkoholos kivonat, Téli tea

2020. december 1-től kapható a Györgytea webáruházban és Györgytea mintaboltokban.

Ajánlott termékek

1. negyedéves egészségvédő csomag