Már kapható a 2. negyedéves egészségvédő csomag

Érdemes tudatosítani magunkban, hogy már egészen kis lépésekkel is ki tudunk alakítani új szokásokat egészségünk megőrzése érdekében. Sőt, feltétlenül érdemes is kisebb változtatásokkal kezdeni, mert ezeket sokkal könnyebb megtartani, mint a látványos, hirtelen fellángolásokból született légvárakat. Már napi egy pohár gyógytea fogyasztása is segít megvédeni a szervezetünk ellenálló képességét – erre pedig mindannyian képesek vagyunk, nem igaz?

Ne lepődjünk meg, hogy amikor zöldbe borul a természet, mi ahelyett, hogy kirobbanó energiával ébrednénk reggelente, fáradtak, kimerültek vagyunk. A napfényhiány, a nehéz ételek fogyasztása, a rendszeres mozgás hiánya, a pihenés és az alvásidő megkurtítása mindig visszaüt. A rendszeres, könnyű mozgás, a tudatos táplálkozás és az elegendő mennyiségű alvás már önmagában rengeteget javít energiaszintünkön, és csökkenti a tavaszi fáradtságot, szervezetünk méregtelenítését, immunrendszerünk megerősítését pedig bízzuk a gyógynövényekre!

II. negyedéves egészségvédő csomag

Gyuri bácsi 2020-as egészségnaptárában megtalálhatjuk, hogy az adott időszakban milyen gyógyteát ajánl a bükki füvesember, mi segít, hogy megvédjük magunkat a betegségekkel szemben, megőrizzük az energiánkat, harmóniánkat. Erre az egészségnaptárra épülnek a negyedéves egészségvédő csomagok. A 2. negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2020-as egészségvédő naptárában április-május-június hónapokra ajánlott.

A 2. negyedéves csomag összetétele: galagonya tea, apróbojtorján tea, Tyúkhúros teakeverék (Érbarát tea), Citromfüves teakeverék (Az egészség védője), Bükki varázs, Szurokfű alkoholos kivonat.

A 2020. 2. negyedéves egészségvédő csomag március 1-től kapható: a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban kedvezményes áron vásárolhatja meg.

Ajánlott termékek

2. negyedéves egészségvédő csomag