Készüljünk együtt az ősz-téli hónapokra a 4. negyedéves egészségvédő csomaggal

IV. Negyedéves Egészségvédő csomag 2021

Ősszel, amikor a falevelek sárgulni kezdenek, szeretünk hosszú sétákat tenni az erdőben, esősebb időszakban pedig az otthon melegében egy forró teát kortyolgatni kedvenc bögrénkből.

Az egészséges életmód egyik fontos pillére a mozgás, emellett a gyógynövények segítségével erősíthetjük immunrendszerüket, felkészíthetjük szervezetünket a hosszú, hideg télre.

Sokszor felmerül a kérdés, ha valaki csak az általános egészségi állapotát szeretné megőrizni, erősíteni, akkor milyen gyógynövényes készítményt igyon, milyen program a megfelelő számára? Ezért alkotta meg az egészségvédő programot Gyuri bácsi, a bükki füvesember és lánya, Zsuzsa.

A csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint alkoholos kivonatot, melyek főként október-november-december hónapokra ajánlottak. A 2021-es egészségnaptárat letöltheti itt vagy elérheti a Györgytea mobilalkalmazásban.  Az egészségmegőrző naptár mindennap értesítést küld telefonjára, hogy aznap milyen teát javasolt fogyasztani. A napi értesítést a beállításokban tudja bekapcsolni.

A 2021. 4. negyedéves egészségvédő csomag 2021. szeptember 1-től kapható: a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban kedvezményes áron vásárolható meg.

Ajánlott termékek

4. negyedéves egészségvédő csomag