Június 1-től rendelhető a 2020-as 3. negyedéves egészségvédő csomag

Szabó Gyuri bácsi éves egészségnaptára napi bontásban minden időszakra javasol gyógynövényeket, melyeket a szezonális betegségek elkerülése és az egészségünk megőrzése érdekében érdemes fogyasztani. Ez a naptár egy olyan komplex egészségvédő rendszert alkot, ami napról napra segít eligazodni abban, hogyan hívjuk segítségül a természet erejét vitalitásunk, testi-lelki harmóniánk megőrzése érdekében.

A nyári hónapokban még fontosabb ügyelni az optimális folyadékbevitelre, de el kell felejtenünk a cukrozott üdítőket, energiaitalokat. A legjobb választás a tiszta víz (esetleg pár szelet citrommal, naranccsal, mentalevelekkel, néhány szem áfonyával felturbózva) vagy a gyógynövényes élvezeti tea. Gyuri bácsi Nyári teája tetszőleges ideig fogyasztható, és nem csak frissít, hanem az egészségmegőrzéshez is hozzájárul. Az egészségvédő csomagból nem maradhatott ki hát ez az illatos, frissítő teakeverék sem.

A 3. negyedéves csomag tartalma: erdei málnalevél tea, mezei katáng tea, Mezei zsurlós teakeverék (A vese védője), Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére), Nyári tea, mezei kakukkfű alkoholos kivonat.

A 2020. 3. negyedéves egészségvédő csomag 2020. június 1-től kapható: a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban kedvezményes áron vásárolható meg.

Ajánlott termékek

3. negyedéves egészségvédő csomag