Csomagok gyógynövénykúrákhoz – a praktikus segítség

Csomagok gyógynövénykúrákhoz
Csomagok gyógynövénykúrákhozEgy-egy problémára, betegségre többféle gyógynövényt is használ a népgyógyászat, és a legtöbb esetben a Györgytea is többféle terméket ajánl, melyek egymás hatását erősítve segítenek a megoldásban. Melyik gyógynövényt vagy terméket válasszam? Mikor és hogyan kell fogyasztanom őket? Ezek a kérdések szinte mindenkiben felmerülnek ilyenkor.

A Györgytea most ebben szeretne segítséget nyújtani. Fontos számunkra, hogy termékeink valódi segítséget jelentsenek. Összeállítottunk tehát olyan csomagokat, melyek egy-egy probléma megoldásában vagy megelőzésében hatékonyan segíthetnek. Ezeket nemcsak kedvezőbb áron kínáljuk, de segítünk abban is, hogy hogyan és mikor kell a termékeket fogyasztani. Minden csomaghoz tartozik egy kúraprogram is, melyet elindíthatnak a Györgytea mobilapplikációban, vagy ingyenesen letölthetnek a Györgytea honlapjáról, vagy webáruházából.

A Csomagok gyógynövénykúrákhoz programban elsőként a mobilapplikációnkban már megtalálható 3 kúrához állítottunk össze egy-egy kedvezményes árú csomagot:

  1. Megfázás csomag
  2. Immunerősítő csomag
  3. Stresszoldó csomag

A mobilapplikációban a kúrát elindítva az alkalmazás mindennap egy önnek tetsző időpontban jelzi, hogy milyen gyógyteát kell fogyasztania, így biztosan nem fogja elfelejteni meginni a programban javasolt teákat vagy bevenni a kivonatokat. A csomagok pontosan egy kúrára elég terméket tartalmaznak.

A gyógynövénykúrák számát a vásárlói igényeknek megfelelően a jövőben folyamatosan bővíteni fogjuk.

Nézzük, miben is segíthetnek az egyes csomagok.

Megfázás csomagMegfázás csomag

Könnyen megfázáshoz vezethet a változó időjárás, vagy ha nem jól választjuk meg öltözetünket. Az ilyenkor jelentkező kezdeti tünetek: a torokfájás, fejfájás, később orrdugulás és köhögés. Ha hatékony és gyors megoldást szeretne panaszai enyhítésére, válassza Megfázás csomagunkat. Ebben megtalálhatja mindazokat a gyógynövényeket, melyek segítségével felgyorsítható a gyógyulása.

Immunerősítő csomagImmunerősítő csomag

Ne csak tavasszal és ősszel figyeljen oda immunrendszere erősítésére. Fontos, hogy szervezete ellenálló képességét egész évben növelni tudja, és erre kiváló megoldást jelent az Immunerősítő csomagunk.

Stresszoldó csomagStresszoldó csomag

A mai rohanó világban nem ritka, hogy a stressz napjaink részévé válik. Nemcsak immunrendszerünk ellenálló képességét csökkenti, de a különféle betegségekkel szemben is sérülékenyebbé tesz minket. Stresszoldó csomagunkba olyan gyógyteákat és kivonatot válogattunk össze, melyek nyugtató hatásúak, illetve segítik a nyugodt, pihentető alvást.

Bővebb információkat a kedvezményes csomagajánlatainkról a Györgytea mintaboltokban és webáruházban találhat.

Ajánlott termékek