Új termékek, promóciók

Bükki varázs húsvéti limitált kiadás

Tavaszköszöntő vidám csomagolást kapott a Bükki varázs; a limitált kiadás egy tasak ajándék teafilterrel kapható.

Már kapható a 2. negyedéves egészségvédő csomag

Gyuri bácsi naptára egy komplex egészségvédő rendszert alkot napról-napra, hétről-hétre. A tavaszi hónapokra ajánlott, kedvezményes árú csomag már a boltokban!

Mostantól filteres kiszerelésben is elérhető a Diabess teakeverék!

Közkívánatra elkészült a praktikus, filteres kiszerelésű Dia-bess tea. A bevezetés idejére március 2-től minden Dia-bess termék vásárlása mellé egy Receptsarok 7. magazin jár, a készlet erejéig.

Új termékeket mutatunk be: itt a Györgytea bögre és a teazáró facsipesz

A karácsonyi ajándékcsomagból sokaknak már ismerősek lehetnek az új Györgytea termékek. Videónkban megnézhetik a kézműves Györgytea bögrét és a teazáró facsipeszt, ami adagolókanál is egyben.

Egészségvédő csomagok 2020-ra – Gyuri bácsi naptára alapján

Kíváncsi a 2020-as negyedéves egészségvédő csomagok tartalmára? Szívesen eláruljuk, sőt, az első negyedéves csomag már elérhető a Györgytea webáruházban és mintaboltokban.

Új keverékteát mutatunk be: itt az Őszi margitvirágos teakeverék (Tea fejfájásra)

Vannak olyan gyógynövények, melyek tartós fogyasztása sikerrel megakadályozhatja a fejfájás rohamokat. Lopes-Szabó Zsuzsa új keverékteát alkotott belőlük.

Már a boltokban a Fekete ribizlileveles teakeverék (Az ízületek teája)

Jó hír a mozgásszervi panasszal küzdőknek: már kapható a Fekete ribizlileveles teakeverék, ami természetes úton enyhíti az ízületi fájdalmakat.

Egészségvédő naptár 2020

Megjelent a jövő évi egészségnaptár, Gyuri bácsi napi gyógynövényes ajánlásaival. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne tenni a tudatos egészségmegőrzésért.