Új termékek, promóciók

Elérhető a IV. negyedéves egészségvédő csomag

Egészségünkért, testi-lelki harmóniánkért mi is aktívan tehetünk: a 2020-as IV. negyedéves egészségvédő csomagban minden olyan gyógynövénytea szerepel, mely a bükki füvesember javaslata szerint az őszi hónapokban a legfontosabb számunkra az egészségünk megőrzéséhez.

Fedezze fel Bükkszentkereszt rejtett kincseit

Szeretnénk megmutatni, hogy mennyi izgalmas, érdekes hely van ebben a pici ékszerdobozban a Bükk szívében.

Június 1-től rendelhető a 2020-as 3. negyedéves egészségvédő csomag

A harmadik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2020-as egészségvédő naptárában július-szeptember hónapokra ajánlott.

Gyógynövényteák kedvezményesen a cukorbetegeknek

Töltse fel nyári készleteit most kedvezményesen Gyuri bácsi cukorbetegeknek ajánlott gyógynövényteáiból! Május 4-től a Diabess-Györgytea és a Fekete áfonyaleveles teakeverék 15% kedvezménnyel kapható.

Három új gyógynövénykivonat a Györgytea kínálatában

Jó hír a gyógynövénykivonatok kedvelőinek! Májusban három új taggal bővül a Györgytea alkoholos kivonatainak kínálata: citromfű, csalánlevél és kisvirágú füzike.

Ünnepi Herbamix válogatás és kézműves bögre kedvezménnyel anyák napjára

Tárgyakkal nehéz kifejezni a szeretetet és a hálát, amit az anyák, nagymamák, dédnagymamák iránt érzünk. Egy szép doboznak, melyben gyógyteák vannak, meg a hozzá való kézműves bögrének azonban biztos örülni fognak.

Bükki varázs húsvéti limitált kiadás

Tavaszköszöntő vidám csomagolást kapott a Bükki varázs; a limitált kiadás egy tasak ajándék teafilterrel kapható.

Már kapható a 2. negyedéves egészségvédő csomag

Gyuri bácsi naptára egy komplex egészségvédő rendszert alkot napról-napra, hétről-hétre. A tavaszi hónapokra ajánlott, kedvezményes árú csomag már a boltokban!

Mostantól filteres kiszerelésben is elérhető a Diabess teakeverék!

Közkívánatra elkészült a praktikus, filteres kiszerelésű Dia-bess tea. A bevezetés idejére március 2-től minden Dia-bess termék vásárlása mellé egy Receptsarok 7. magazin jár, a készlet erejéig.

Új termékeket mutatunk be: itt a Györgytea bögre és a teazáró facsipesz

A karácsonyi ajándékcsomagból sokaknak már ismerősek lehetnek az új Györgytea termékek. Videónkban megnézhetik a kézműves Györgytea bögrét és a teazáró facsipeszt, ami adagolókanál is egyben.

Egészségvédő csomagok 2020-ra – Gyuri bácsi naptára alapján

Kíváncsi a 2020-as negyedéves egészségvédő csomagok tartalmára? Szívesen eláruljuk, sőt, az első negyedéves csomag már elérhető a Györgytea webáruházban és mintaboltokban.

Új keverékteát mutatunk be: itt az Őszi margitvirágos teakeverék (Tea fejfájásra)

Vannak olyan gyógynövények, melyek tartós fogyasztása sikerrel megakadályozhatja a fejfájás rohamokat. Lopes-Szabó Zsuzsa új keverékteát alkotott belőlük.