Új termékek, promóciók

Készüljünk együtt az ősz-téli hónapokra a 4. negyedéves egészségvédő csomaggal

Az egészségvédő program segítségével mindennap tudni fogja, hogy milyen gyógynövényteával támogathatja egészségét.

Augusztus a Bükkben

Igyanak meg velünk egy csésze csalánlevél teát az új kézműves bögréből!

Ajándék Bükkszentkereszti turistakártya 8000 Ft vásárlás felett

Kapni jó, de adni még jobb. Így most minden kedves vásárlónkat, aki minimum 8000 Ft értékben vásárol a Gyógynövényházban vagy a Gyógynövénykertben, egy Bükkszentkereszti turistakártyával ajándékozzuk meg.

Csomagok gyógynövénykúrákhoz – a praktikus segítség

A Györgytea számára mindig is fontos volt, hogy a termékei valódi segítséget jelentsenek. Ezért összeállítottunk olyan csomagokat, melyek egy-egy probléma megoldásában hatékonyan segíthetnek, és amelyekhez egy-egy kúraprogram is tartozik.

Már kapható a III. negyedéves egészségvédő csomagunk

Szinte elröppent a tavasz három hónapja, és ma már a június kopogtat az ajtón, hogy a III. negyedéves egészségvédő csomagunkat hozza el Önöknek.

Ön vásárol, mi megajándékozzuk!

Vásároljon május 17. és 31. között legalább 8000 Ft értékben a Györgytea mintaboltokban, és ajándékba kap egy teazáró facsipeszt!

Májusban ismét Diabess-Györgytea akció

Napjainkra az egyik leggyakoribb népbetegséggé nőtte ki magát a cukorbetegség. A konkrét kiváltó oka egyelőre nem teljesen ismert még az orvosok előtt sem. Szerencsére megfelelő diétával és életmódváltással enyhíteni tudjuk a következményeit, de segítségünkre lehetnek a gyógynövények is.

Szerezze be a legújabb egészségvédő csomagot

Fontos, hogy egészségéről mindennap gondoskodjon. Ebben segít a Györgytea egészségnaptára, valamint az aktuális negyedéves egészségvédő csomag.

Új immunerősítő teakeverék – szervezetünk védelmében

A pandémia sajnos előtérbe hozta a kérdést, hogyan védekezhetünk a fertőzések ellen, és ebben hogyan segíthetnek a gyógynövények.