Új termékek, promóciók

Immunerősítő kivonat 4-féle gyógynövényből, a Szabó család receptje alapján

Az Echinaceás alkoholos kivonat ismeretlen eredetű vírusos megbetegedésekre, influenzára, felső légúti fertőzésekre, megfázásra, enyhébb fertőzések és gyulladások kezelésére javasolt.

Gyuri bácsi álma végre megvalósult: megérkezett az Egynyári üröm alkoholos kivonat

Az egynyári üröm egy csodálatos gyógynövény, melyet évezredek óta használ a népgyógyászat.

Megjelent Lopes-Szabó Zsuzsa új könyve a babavárásról!

Hiánypótló munka született a babavárástól az óvodáskorig történő természetes gyógymódok és praktikák témakörében – Lopes-Szabó Zsuzsa a népgyógyászat és a modern kor tapasztalatait mutatja be új könyvében.

Egészségvédő program testi-lelki harmóniánkért és egészségünkért!

Mi az, amit mindennap megtehet az egészségéért? Milyen gyógynövényeket fogyaszthat a hét minden napján? Olvasson tovább, és megtudhatja. 2022 egészségvédő programja Gyuri bácsi és Zsuzsa személyes ajánlásával.

Nem kell tűrni, ha fáj! – Csomag nőknek, női bajokra

Fájdalmas menstruáció, rendszertelen ciklus, vagy klimax – nőnek lenni sokszor nehéz. A Györgytea ezért most egy új kúrát ajánl a nők számára ezen panaszok enyhítésére, megelőzésére.

Gondolta volna, hogy az idén már a 16. falinaptárunk jelenik meg?

Lopes-Szabó Zsuzsa ajánlásával megjelent a 2022-es év egészségvédő naptára, mely lenyűgöző bükkszentkereszti fotókkal gazdagítva mutatja be, hogy melyik nap milyen gyógynövényteát vagy -tinktúrát fogyasszunk egészségünk védelme érdekében.

Augusztus a Bükkben

Igyanak meg velünk egy csésze csalánlevél teát az új kézműves bögréből!

Csomagok gyógynövénykúrákhoz – a praktikus segítség

A Györgytea számára mindig is fontos volt, hogy a termékei valódi segítséget jelentsenek. Ezért összeállítottunk olyan csomagokat, melyek egy-egy probléma megoldásában hatékonyan segíthetnek, és amelyekhez egy-egy kúraprogram is tartozik.

Új immunerősítő teakeverék – szervezetünk védelmében

A pandémia sajnos előtérbe hozta a kérdést, hogyan védekezhetünk a fertőzések ellen, és ebben hogyan segíthetnek a gyógynövények.