Itt a Györgytea mobil applikáció!

Már letölthető a Györgytea mobil applikáció, mely minden gyógynövénybarát kedvenc alkalmazása lehet. Ha szeretne még többet tudni a természet gyógyító erejéről, és nem csak a legnépszerűbb, hanem a ritkán ismert gyógynövényeket is meg akarja ismerni, itt a lehetőség a folyamatos tanulásra, információszerzésre. Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember legfontosabb célja az ismeretterjesztés, gyógynövényes tudásának továbbadása, népszerűsítése, ezért minden lehetséges csatornán szeretné megszólítani az érdeklődőket.

A szépen illusztrált, gyönyörű képekkel ellátott Györgytea mobil applikáció telis-tele van hasznos információkkal.

Megtalálható benne Gyuri bácsi egészségnaptára, tehát akik használják az applikációt, mindig tudni fogják, hogy a bükki füvesember milyen gyógynövényt ajánl az adott napon betegségmegelőzésre, egészségmegőrzésre.

Az applikáció tartalmazza a méltán népszerű Gyógynövények betegségekre keresőt, melynek segítségével a felhasználók egy-egy adott egészségügyi problémára rákeresve megkapják, hogy az adott esetben milyen gyógyteát érdemes elkortyolni a gyógyuláshoz.

Az aktuális akciók is elérhetők, így a hűséges felhasználók biztosan semmilyen kedvezményes lehetőségről nem fognak lemaradni. A Györgyteás rendezvényekről is tájékozódhatnak az olvasók, hiszen mindezek szintén elérhetőek lesznek az applikációban. Természetesen az összes Györgytea mintabolt nyitva tartása, elérhetősége is megtalálható, sőt, a látogatók GPS-szel megtervezhetik az útvonalat is a kiválasztott Györgytea bolthoz.

Alig várja, hogy belenézzen? Töltse le ingyenesen az alkalmazást az App Store és a Google Play áruházakból!