Szívünk Napja

Tanácsadás
Árusítás
Időpont: 2019. 09. 22. 10.00 - 2019. 09. 22. 18.00
Helyszín: Millenáris Park – B épület és park, 1024, Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Szív Világszövetsége (WHF) kezdeményezésére 2000 óta a világon mindenütt egyszerre tartják meg a Szívünk Napját, melyhez hazánk az első évtől kezdve csatlakozott. A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány minden évben szeptemberben a Szívünk Napján kiemelten felhívja a figyelmet a szív- és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre. Idén szeptember 22-én vasárnap, a Millenáris B épületében rendezik meg a Szívünk Napját.

A szervezők az idén elsősorban az újraélesztésre és a hirtelen szívhalálra hívják fel a figyelmet. A helyszínen a látogatók megtanulhatják, hogyan kell szakszerűen végezni az újraélesztést, megismerhetik a TEVAgy a hős egészségnevelési programot, illetve megtekinthetik az Országos Mentőszolgálat interaktív bemutatóját is.

A rendezvényen kardiológus rezidens szakemberekhez, életmód-tanácsadókhoz, dietetikusokhoz lehet fordulni tanácsért, és ingyenes egészségügyi szűrések is várják a látogatókat. Magyarországon igen magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok. A Szívünk Napján nem csak egyszerűen értékeket kapnak a vendégek, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata esetükben a szívinfarktusnak. Részletes programért kattintson ide!

Keressék a Györgytea standját a Szívünk Napján! Szabó Gyuri bácsi a szív- és érrendszeri problémák megelőzésére és enyhítésére számos gyógynövényt ajánl, melyekről fitoterápiás tanácsadói szívesen tájékoztatja az érdeklődőket. A Diabess-Györgytea standnál a Györgytea szaktanácsadók gyógynövényteákkal, gyógynövénykivonatokkal, Gyuri bácsi és Lopes-Szabó Zsuzsa könyveivel és személyes tanácsadással várnak mindenkit!

Nézze meg a térképen!