Gyuri bácsi előadása Orosházán

Tanácsadás
Előadás
Árusítás
Időpont: 2020. 03. 12. 17.00
Helyszín: Petőfi Kulturális Központ, 5900 Orosháza, Kossuth Lajos u. 3.

A jelenlegi országos vészhelyzet miatt Gyuri bácsi előadásai március 12-től visszavonásig elmaradnak. Az előadásokat Gyuri bácsi új dátumon fogja megtartani, ezek kihirdetéséig kérjük szíves türelmüket. Bővebb tájékoztatást – a jegyek érvényességéről, ahol ez aktuális – a rendezvények Facebook esemény oldalán vagy a meghívó intézmény honlapján találnak majd.
A rajtunk kívül álló okok miatt történő változásért elnézésüket kérjük, reméljük, hogy hamarosan láthatják és hallhajták Gyuri bácsit előadni.

Gyuri bácsi márciusban Orosházára látogat, hogy a gyógynövényszerető közönséggel találkozzon. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról. Tapasztalatait örömmel osztja meg a hallgatósággal: reméljük, ezen az előadáson is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, valamint, aki szeretne személyes tanácsadáson részt venni, az kérjük, érkezzen egy órával az előadás előtt, és a helyszínen keresse meg Gyuri bácsit és munkatársait! Így bekerülhet azok közé, akiknek aznap Gyuri bácsi személyesen is tanácsot ad egészségügyi problémájára. Kb. 10 fő a keret egy alkalommal.

Fontos információ: Az előadásra a jegyek elfogytak, teltház van.

Nézze meg a térképen!