Egy Csepp Világnap

Tanácsadás
Árusítás
Időpont: 2019. 11. 17. 10.00 - 2019. 11. 17. 18.00
Helyszín: Millenáris B épület, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

November 17-én vasárnap, a Diabétesz Világnap alkalmából rendezett Egy Csepp Világnapon a Millenárison a szervezők szakmai előadásokkal, ingyenes szűrésekkel, egészségpiaccal, diabétesz sétával várják a látogatókat, a cukorbetegeket és az egészséges életmód iránt érdeklődőket egyaránt. A rendezvény idei mottója: „Generációkon átívelő innováció”. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2005-ben indította el ingyenes családi egészségnapját, amelyet azóta minden évben megrendeznek, hogy felhívják az emberek figyelmét az egészséges táplálkozás, életmód, és a szűrések fontosságára.

Az Egy Csepp Alapítvány családi egészségnapjára érkező látogatók meghallgathatják a téma szakértőit, megismerkedhetnek a cukorbetegeknek ajánlott termékek széles választékával, és ingyenes orvosi és táplálkozási tanácsadáson is részt vehetnek. Erős Antónia, Szellő István, Tokár Tamás vezeti majd a színpadi műsort, koncertet ad Gáspár Laci és Kocsis Tibor. Lesz darts, bicikliszimulátor és interaktív evezőpad is, emellett a látogatók a Láthatatlan kiállításból is ízelítőt kapnak. A családbarát rendezvényen gyerekprogramok, gasztro-színpad, ugrálóvár, kézműves foglalkozások, a Teddy Maci Kórház, a Kolompos Együttes és Kovácsovics Fruzsina garantálja a gyerekek számára is a jó hangulatot. Magyarország Cukormentes Tortáját is megkóstolhatja az egész család.

A rendezvényen megismerheti Gyuri bácsi gyógyteáit, és személyre szabott tanácsot kérhet gyógynövényszakértőnktől! A Diabess-Györgytea standnál teakóstolással, tanácsadással, gyógynövényes kvízzel, kedvezményes árakkal várjuk az érdeklődőket. A gyógynövényes kvízt helyesen kitöltők egy fürtös menta teát kapnak. A Diabess-Györgytea és a Fekete áfonyaleveles teakeverék 20% kedvezménnyel kapható.

További információ: http://egycseppfigyelem.hu/programjaink/egy_csepp_vilagnap_ismerteto

Nézze meg a térképen!