Családi Mozgásfesztivál

Tanácsadás
Időpont: 2019. 09. 08.
Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Campus, Orczy kert, 1083 Budapest, Ludovika tér 2.

A Családi Mozgásfesztivál idén 2019. szeptember 8-án az Orczy kertben vár mindenkit, aki nyitott a közös mozgásra, és kortól és nemtől függetlenül szívesen megismerne új sportágakat, edzésformákat. Az ingyenes családi rendezvény célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a testmozgást, a mozogni vágyók pedig kipróbálhassanak olyan sportokat, amelyekre különben nincs lehetőségük. Az eszközöket a szervezők adják, a résztvevőktől csak vállalkozókedvet, kíváncsiságot várnak. A változatos, egynapos programon több mint 70 féle mozgásformát lehet kipróbálni (egyéni sportokat, csapatjátékokat, hagyományos és extrém sportokat egyaránt). A lista hosszú, a crossfittől a gólyalábig, a dartstól a vívásig, a petanque-tól a TRX-ig terjed.

A fittségi felmérés során a résztvevők megtudhatják, milyen az edzettségi szintjük, ezen túl pedig egészségmegőrző programokon és szűrővizsgálatokon is részt vehetnek. A szervezők célja, hogy a rendezvényen mindenki megtalálja a számára tetsző sportot, és kedvet kapjon a rendszeres mozgáshoz.

A Györgytea is ott lesz a Családi Mozgásfesztiválon: a Györgytea tanácsadókat keressék az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sátrában! Ha a rendezvény forgatagában egy nyugodt, békés kuckót keres, ahol ingyenes, személyre szabott gyógynövényes tanácsadással várják, feltétlenül érdemes a Györgytea standot felkeresnie.

A Facebook eseményt itt találja.

Nézze meg a térképen!