Mit tehetünk Önökért?

A koronavírus ellenszerét nem találjuk még. Sem gyógyszer, sem vakcina, sem gyógynövény nem óv meg bennünket ettől az erőszakos betolakodótól. Nem számíthatunk másra, csak a saját immunrendszerünkre, amivel megvédhetjük magunkat.

Immunrendszerünk működését, csakúgy, mint belső szerveinkét, nem tudjuk befolyásolni. Támogathatjuk viszont a munkájukat gyógynövények hasznos hatóanyagaival. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy erős, egészséges szervezet könnyebben felveszi a harcot a kórokozókkal, mint egy legyengült, elhanyagolt fizikumú test.

Csalánleveles teakeverék

Sokat tehetünk helyes táplálkozással, szabad levegőn való mozgással, ha ez lehetséges. És persze a gyógynövényeket is segítségül hívhatjuk! Amúgy is itt az ideje a tavaszi méregtelenítő kúrának, fogjanak most hozzá (Csalánleveles teakeverék). A kúra 6 hétig tart, ez alatt az idő alatt már lehet inni azokat a gyógyteákat, melyek vírusölő tulajdonságaikról (diólevél, orbáncfű, citromfű) vagy immunerősítő hatásukról (csipkebogyó, fürtös menta, kakukkfű alkoholos kivonat) híresek.

Üzleteink addig nyitva vannak, amíg a rendeletek engedik.

Hogy megvédjük az Önök és az Önöket kiszolgáló hozzáértő személyzet egészségét, a boltokba csak korlátozott számú vásárlót engedünk be, a többieknek az utcán kell várakozniuk. Ezt leszámítva a szolgáltatás nem változott: a gyógyteák, az eladók továbbra is rendelkezésre állnak. A budapesti üzlet megközelíthetősége a metró felújítás miatt módosult, itt olvashatják hogyan.

Emellett webáruházunkból is akadálytalan a kiszolgálás.

Vigyázzanak magukra!

Ajánlott termékek

Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea)
Citromfűlevél tea
Fürtös menta tea
Mezei kakukkfű alkoholos kivonat