Két új teakúrával bővült a Györgytea mobilalkalmazás!

Györgytea mobilalkamazásAz október elején megújult Györgytea mobilalkalmazás egyik újdonsága, hogy már nemcsak Gyuri bácsi éves egészségvédő programját követheti rajta, hanem a rövidebb, célzott teakúrákat is. A kúrákat bármikor el lehet kezdeni, amikor éppen szükség van rájuk. Akár több kúrát is futtathat egyszerre.

Az eddig megtalálható négy program, a Babaváró tearendszer nők és férfiak részére, az immunerősítő, valamint a megfázás leküzdését segítő teakúrák mellett két új kúrával bővítettük a kínálatot.

Töltse le a mobilappot, és az alkalmazás mindennap egy önnek tetsző időpontban jelezni fogja, hogy milyen gyógyteát kell aznap fogyasztania.

 

Két új kúra a nyugodt hétköznapokért és a pihentető alvásért!

 

● Stresszoldás orbáncfűvel

Stresszoldó kúránkhoz olyan gyógyteákat válogattunk össze, melyek nyugtató hatásúak, illetve segítik a békés, pihentető alvást.

Az erdő csendje tea enyhe stresszoldó hatásával, finom ízével tökéletes egyensúlyt teremt, és elhozza a bükki erdők csendjét és nyugalmát. A rendkívül ízletes teakeverék segít, hogy a mindennapok forgatagában is mindig megőrizzük a belső egyensúlyunkat.

A Macskagyökeres teakeverékben olyan gyógynövények vannak, melyek ellazítják az idegeket, segítik a szervezet regenerálódását. A tea a gyógynövények erejével pihenteti a fáradt idegrendszert, segít a békés alvásban. Lehetőséget ad mindazoknak, akik túlhajszolt, kimerítő életet élnek, hogy jóval harmonikusabban, kipihentebben éljék meg a mindennapokat. A teakeverék vizsgaidőszakban is komoly szolgálatot tehet, hiszen nyugtató hatásával hozzájárul a kiegyensúlyozottabb lelkiállapot megteremtéséhez. Ellenjavallat: terhesség, szoptatás alatt, antidepresszánsok, altatók szedése esetén, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott.

Az orbáncfű egyre ismertebb, igen kiváló gyógynövény idegességre és depresszióra, valamint álmatlanságra. Ellenjavallata: terhesség, szoptatás alatt, erős vérhígító gyógyszerek, antidepresszánsok, altatók szedése és epekő esetén, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott. Fogamzásgátlók és fájdalomcsillapító gyógyszerek hatékonyságát csökkentheti.

● Stresszoldás citromfűvel

Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatják az orbáncfű teát. Nekik ebben a programban az orbáncfű helyett citromfüvet ajánlunk.

A citromfű elsősorban idegerősítő és nyugtató hatásáról ismert. Alvási zavarokra, kezdődő depresszióra, idegnyugtatásra, ideges eredetű szívpanaszokra használjuk.

A másik két termék, Az erdő csendje tea és a Macskagyökeres teakeverék nyugtató, pihentető hatása miatt vált a program részévé.

Töltse le a mobilappot, hogy követhesse a teakúrákat, értesüljön a legújabb Györgytea akciókról és újdonságokról!

Ajánlott termékek

Macskagyökeres teakeverék (Altató hatású tea)
Citromfűlevél tea