Hírek, események

Ehető gyógynövények – Gyógynövényes receptpályázat

Várjuk azokat az ötletes, innovatív vagy esetleg jól bevált régi családi recepteket, amelyekben alapanyagként megjelenik valamilyen gyógynövény.

Magyarország cukormentes tortája 2020 – Háziverseny Hobbicukrászoknak

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány idén is meghirdeti a Magyarország Cukormentes Tortája háziversenyt lelkes hobbicukrászoknak.

Kis kérdések a gyógynövények nagy világából

Tudják, hogy melyik gyógynövény élősködő? És azt, hogy mi a tinktúra? A kvíz végén kiderül, mennyire ismeri a gyógynövények világát vagy Gyuri bácsit.

Születésnapi történet

„Kinyílott az idő,
mint egy virág,
barkázik, rügyezik
a fűzfaág”
(Kányádi Sándor)

Játék! Unaloműző találós kérdések (többek között) Gyuri bácsiról

Érdekes történelmi időket élünk. Legtöbben bezárva, szűk családi körben vagy teljesen egyedül töltik napjaikat. Nekik raktuk össze ezt a kis fejtörőt.

Mit tehetünk Önökért?

A gyógynövények hasznát ma már senki nem vonja kétségbe. Vajon ebben a mostani veszélyhelyzetben is igénybe vehetjük segítségüket?

Változik a Györgytea boltok nyitvatartása

A rendkívüli helyzetre való tekintettel megváltozik a Györgytea mintaboltok nyitvatartása

Megújult honlapunk!

Friss, fiatalos külsőt kapott a Györgytea honlap, hogy még könnyebb legyen a tájékozódás a gyógynövények világában. Látogasson el hozzánk!

Gyógy- és fűszernövények szak indul Gyöngyösön!

Nagyszerű hír: újraindul az egyetemi gyógynövényismereti képzés! Az Eszterházy Károly Egyetem Gyógy- és fűszernövények szakára február 15. a jelentkezési határidő.

Két új teakúrával bővült a Györgytea mobilalkalmazás!

Az eddigi megtalálható négy teakúra program mellett két új kúrával bővítettük Györgytea mobilalkalmazást, amelyek a stresszoldást célozzák meg.

Interjú az Elnökkel

Lezajlott a Magyar Integratív Medicina Szövetség I. kongresszusa. Lopes-Szabó Zsuzsa interjúalanya a szövetség elnöke: prof. dr. Hegyi Gabriella MD, PhD.

3+1 érv, hogy letöltse a megújult Györgytea mobilapplikációt!

Kívül-belül megújult a Györgytea mobilapplikáció, új köntösbe csomagoltuk és hasznos funkciókkal bővítettük. 3+1 érv a letöltése mellett.