Hírek, események

Elismerték a koronavírus-járvány alatt tanúsított felelős magatartásunkat

A Györgytea Kft. is sikeresen felvette a kesztyűt a járvány okozta nehézségekkel szemben, amit a K&H családi vállalatok kiválósági díj zsűrije is elismert.

A természet őszbe borul, a Györgytea egyedi teái pedig új köntösbe bújnak

Egyedi gyógynövénytea termékcsaládunk változatlan minőségben, de mostantól új csomagolásban és gazdaságosabb kiszerelésben is elérhető.

Most Ön is megtudhatja, ki készítette el 2021-ben Magyarország Cukormentes Tortáját

Idén is megrendezésre került a Magyarország Cukormentes Tortája elnevezésű verseny, ahol immáron második alkalommal jutalmazzuk különdíjjal a legjobb, gyógynövényekkel készült torta megalkotóját.

Levendulaszüret Gyuri bácsi gyógynövénykertjében

Június vége, július eleje az az időszak, amikor az ország több területén is lilába borul a táj. Ez a levendulaszüret ideje, mely Bükkszentkereszten is már tradicionális nyári programként várja a levendula szerelmeseit.

Idén is megrendezésre kerül a Magyarország Cukormentes Tortája elnevezésű háziverseny

2021-ben is megrendezésre kerül a Magyarország Cukormentes Tortája elnevezésű háziverseny, melyre a Diabess-Györgytea idén is különdíjjal készül.

Fedezze fel Gyógynövénykertünket Lakatos Márk túravezetőnkkel

Legfrissebb videónkban Lakatos Márk túravezetőnk kalauzol el bennünket a Bükkszentkereszten található, 2020-ban átadott Gyógynövénykertünkben.

Hamarosan nyit a Gyógynövénykert

Bükkszentkereszt hegyi falu, itt gyakran késik a tavasz. Úgy tűnik, az idén még lassabban ébred a természet téli álmából, még áprilisban is szállingózott a hó, fagypont alá esett éjszakánként a hőmérséklet.

A 2021-es Gyógynövénynapok is elmaradnak

A Gyógynövénynapok mára a természetbarátok egyik legnépszerűbb fesztiválja lett. Megmutatjuk, mi miért szeretjük!

Lépjen be Gyuri bácsival és Zsuzsával az új Gyógynövénykertbe

Megálmodtuk, megterveztük és megalkottuk. Tavaly nyitotta meg kapuit az új Gyógynövénykert, ahova most egy kis videó segítségével mindenki bekukkanthat.