Hírek, események

Hamarosan nyit a Gyógynövénykert

Bükkszentkereszt hegyi falu, itt gyakran késik a tavasz. Úgy tűnik, az idén még lassabban ébred a természet téli álmából, még áprilisban is szállingózott a hó, fagypont alá esett éjszakánként a hőmérséklet.

A 2021-es Gyógynövénynapok is elmaradnak

A Gyógynövénynapok mára a természetbarátok egyik legnépszerűbb fesztiválja lett. Megmutatjuk, mi miért szeretjük!

Lépjen be Gyuri bácsival és Zsuzsával az új Gyógynövénykertbe

Megálmodtuk, megterveztük és megalkottuk. Tavaly nyitotta meg kapuit az új Gyógynövénykert, ahova most egy kis videó segítségével mindenki bekukkanthat.

Már elérhető a Huawei AppGalleryben is a Györgytea mobilalkalmazás

A mai világban rengetegen böngésznek az interneten mobiljuk segítségével. Az ő kényelmüket szolgálják a különböző applikációk, melyeket mobil méretre optimalizáltak.

Gyógy- és fűszernövények szak várja az érdeklődőket Gyöngyösön

Újraindult az egyetemi felsőfokú gyógynövény képzés. A Szent István Egyetem Károly Róbert Kar Gyöngyös gyógy- és fűszernövények szakára 2021. február 15. a jelentkezési határidő.

Karácsonyi kvíz

Karácsony előtt, a bejgli sütést megszakítva, egy könnyed kikapcsolódásra invitáljuk. Játékos kvízünkből megtudhatja mennyire van az ünnepekre hangolódva, illetve mennyire ismeri a gyógy- és fűszernövények ünnepi oldalát. Jó szórakozást kívánunk!

Íme karácsonyi receptpályázatunk nyertesei

Második receptpályázatunkra olyan karácsonyi fogásokat vártunk, amelyek hozzávalói között szerepel legalább egy gyógynövény.

2020 képekben – ahogy mi láttuk

Lassan itt az év vége, ezért gondoltuk, nosztalgiázunk egy kicsit és megmutatjuk, milyen sok minden történt velünk az elmúlt egy évben.

5 kérdés a csipkebogyóról. Mennyit talál el?

A csipkebogyó egyik fontos téli vitaminforrásunk. Legújabb kvízünkkel letesztelheti, mennyit tud erről a népszerű gyógynövényről.