Hírek, események

Már elérhető a Huawei AppGalleryben is a Györgytea mobilalkalmazás

A mai világban rengetegen böngésznek az interneten mobiljuk segítségével. Az ő kényelmüket szolgálják a különböző applikációk, melyeket mobil méretre optimalizáltak.

Gyógy- és fűszernövények szak várja az érdeklődőket Gyöngyösön

Újraindult az egyetemi felsőfokú gyógynövény képzés. A Szent István Egyetem Károly Róbert Kar Gyöngyös gyógy- és fűszernövények szakára 2021. február 15. a jelentkezési határidő.

Karácsonyi kvíz

Karácsony előtt, a bejgli sütést megszakítva, egy könnyed kikapcsolódásra invitáljuk. Játékos kvízünkből megtudhatja mennyire van az ünnepekre hangolódva, illetve mennyire ismeri a gyógy- és fűszernövények ünnepi oldalát. Jó szórakozást kívánunk!

Íme karácsonyi receptpályázatunk nyertesei

Második receptpályázatunkra olyan karácsonyi fogásokat vártunk, amelyek hozzávalói között szerepel legalább egy gyógynövény.

2020 képekben – ahogy mi láttuk

Lassan itt az év vége, ezért gondoltuk, nosztalgiázunk egy kicsit és megmutatjuk, milyen sok minden történt velünk az elmúlt egy évben.

5 kérdés a csipkebogyóról. Mennyit talál el?

A csipkebogyó egyik fontos téli vitaminforrásunk. Legújabb kvízünkkel letesztelheti, mennyit tud erről a népszerű gyógynövényről.

Rosszindulatú e-mailek Gyuri bácsiról és a Györgyteáról

Megtévesztő e-mailekben próbálják Gyuri bácsi és a Györgytea rossz hírét kelteni az utóbbi napokban.

Kihirdették a Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny döntősét és különdíjasát

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány háziversenyére rekordszámú hobbicukrász nevezett idén. A zsűri szeptemberben kiválasztotta a legjobb 6 tortát, majd 1 hónap múlva, október 16-án derült ki, hogy melyik lett a nyertes és a különdíjas versenymű.

Ehető Gyógynövények – karácsonyi receptpályázat

Nagyon örültünk tavasszal a sok és érdekes receptnek, ezért úgy döntöttünk, egy karácsonyi receptpályázatot is hirdetünk.

Indul a Györgytea Hűségprogram a mintaboltokban

A Györgytea Hűségprogram egy törzsvásárlói kedvezményprogram, mellyel vásárlóink megtisztelő bizalmát szeretnénk meghálálni.