Szállás és közlekedési információk

Szállás és közlekedési információk

Szálláslehetőségek Bükkszentkereszten

3 napos túra esetén feltétlenül szüksége lesz bükkszentkereszti szállásra, de még az egynapos túra esetén is célszerűbb lehet előző nap már a helyszínen megszállni. Bükkszentkereszt honlapján a falu összes fogadóját és magán szálláshelyét megtalálja.

Szállásfoglaláskor érdemes arra gondolni, hogy a nagyon távolról érkezők időben megérkezzenek, akár már a túrát megelőző napon. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a szálláshelyeket általában 10 óráig el kell hagyni, azonban a két-és háromnapos túrák utolsó napján a program délutánig tart.

Bükkszentkereszti fogadók, panziók
Bükkszentkereszti szálláslehetőségek


GyógynövényházKözlekedési információk busszal érkezőknek

Kedves vendégünk! Kérjük, feltétlenül tervezze meg korábban az utazását Bükkszentkeresztre, mivel lehetséges, hogy a délelőtti túrainduláshoz célszerűbb előző este érkeznie.
A Volán menetrendjét ide kattintva találja.
(Feltétlenül állítsa be az utazás dátumát is, mivel különböző napokon eltérhet a buszindulások ideje.)

A járatról Bükkszentkereszten a „Borostyán étterem” megállónál kell leszállni, innen 1 perc sétával elérhető a Gyógynövényház, ami a három napos túrák indulási helyszíne, melynek címe: 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth utca 33.
Az egynapos és csoportos túrák indulási helyszíne Gyuri bácsi új gyógynövénykertje. Busszal érkezőknek a Bükkszentkereszt autóbusz-fordulónál érdemes leszállni, ahonnan 10 perces séta a gyógynövénykert.


Közlekedési információk autóval érkezőknek

Ha autóval érkezik, azt javasoljuk, kerüljön Lillafüred vagy Eger felé! A fedélzeti navigáció (GPS) általában Bükkszentlászló irányába tereli a vezetőt, de az egy veszélyesebb, egysávos út, amit érdemesebb elkerülni.