1 napos gyógynövényismereti túra

Egynapos túráink a festői szépségű, barátságos hangulatú Bükkszentkereszten szakmai előadásból, gyógynövénykert-látogatásból, rövid terepi túrából állnak.

A maximális létszám túránként 40 fő, a csoportokat képzett és elhivatott túravezetőnk Mezőfi Attila vezeti.

2020. július 6-tól az egynapos túrákon a kertlátogatás már Gyuri bácsi új gyógynövénykertjében van, ezért a túra indulásakor a találkozó, gyülekező helye is az új kert.
A kert a hivatalos megnyitó után egyénileg is látogatható lesz, de ebben az évben vezetett kertlátogatásra csak a túrákon van lehetőség.

A program időtartama:

A program összesen kb. 4 órás. A gyógynövénykert látogatása 1,5-2 órás program. Ezután egy 2,5 km-es gyalogtúra következik, mely nem sík terepen, hanem változó domborzati körülmények mellett, hegyi terepen zajlik.

Részvételi díj:

A kertlátogatás és a túra részvételi díja: 2.000 Ft/fő. Lehetőség van csak a kert látogatására is, ez esetben a részvételi díj: 1.500 Ft/fő. A részvételi díj a helyszínen fizetendő. A részvételi díj a szakmai program költségeit foglalja magában. Gyermekeknek a részvétel 6 éves kor alatt ingyenes.

A túrára csak online jelentkezést fogadunk el.

Felszerelés:

A szükséges felszerelésről (az időjárásnak és a terepi viszonyoknak megfelelő cipő, ruházat), eszközökről (vászonzacskó, metszőolló, jegyzetfüzet, íróeszköz, fényképezőgép stb.) a résztvevőknek kell gondoskodniuk.

A túra nehézségi foka:

A jelentkezésnél kérjük, vegyék figyelembe, hogy a program gyalogtúra része nem sík terepen, hanem változó domborzati körülmények mellett zajlik. Aki ezt megerőltetőnek találja, annak érdemes csak a gyógynövénykert látogatáson részt venni, a gyalogtúrát pedig kihagyni, hiszen erre is lehetőség van, csökkentett részvételi díj fejében (2.000 Ft helyett 1.500 Ft-ért).

Túraidőpontok

Augusztus: 29
Szeptember: 5, 6, 12, 13, 20

Az áthúzott dátumon a túra már betelt.

Részletes program

Az egynapos túrák részletes programja

Letöltés
Ebben a túratípusban minden túraidőpont betelt, de szívesen látjuk a többi túrán is. Nézze meg többi túránkat, hátha felkelti érdeklődését.

Online jelentkezés

1.Dátum kiválasztása
2.Résztvevők
3.Adatok
4.Fizetés

Válasszon dátumot!

Kérjük adja meg, hogy hány fővel szeretne jönni:

Ár: 2 000 Ft / fő
(ha csak a gyógynövénykertbe kívánnak menni, a gyalogtúrára nem, a jegyár: 1 500 Ft)
Ár: 2 000 Ft / fő
(ha csak a gyógynövénykertbe kívánnak menni, a gyalogtúrára nem, a jegyár: 1 500 Ft)
ingyenes

Kérjük adja meg az adatait!

+36--
Csak helyszíni fizetés lehetséges.