1 napos csoportos gyógynövényismereti túra

2020-ban is szeretettel várunk minden érdeklődő csoportot Bükkszentkeresztre, egynapos gyógynövénytúráinkra. Minimum 15 fős csoportoknak saját kistúrát szervezünk, májustól augusztusig, a számukra megfelelő időpontban.

A programban gyógynövénykert-látogatás, szakmai előadás és rövid terepi túra szerepel. Túráinkon szakmai szervezetek, alap-, közép- és felsőfokú képzésben részt vevő iskolai csoportok, természetbarát körök, nyugdíjasklubok részvételére számítunk. A csoportokat képzett és elhivatott túravezetőnk, Mezőfi Attila vezeti.

Idén is csak online jelentkezést tudunk elfogadni gyógynövénytúráinkra. A csoportos túrák esetén ez azt jelenti, hogy az online jelentkezési felületen a csoport képviselőjének el kell küldenie számunkra jelentkezési szándékát, hogy a szervezők felvehessék vele a kapcsolatot a részletek (a túra tervezett dátuma és a várható csoportlétszám) egyeztetése végett.

2020. július 6-tól a csoportos túrákon a kertlátogatás már Gyuri bácsi új gyógynövénykertjében van, ezért a túra indulásakor a találkozó, gyülekező helye is az új kert.

A program időtartama

A program összesen kb. 4 órás. A gyógynövénykert látogatása 1,5-2 órás program. Ezután egy 2,5 km-es gyalogtúra következik, mely nem sík terepen, hanem változó domborzati körülmények mellett, hegyi terepen zajlik. A csoportos túrák programját az egyedi kérésekhez tudjuk igazítani.

Részvételi díj

A kertlátogatás és a túra részvételi díja: 2.000 Ft/fő. Lehetőség van csak a kert látogatására is, ez esetben a részvételi díj: 1.500 Ft/fő. Gyermekeknek a részvétel 6 éves kor alatt ingyenes.
A részvételi díj a helyszínen fizetendő. A részvételi díj a szakmai program költségeit foglalja magában.

Azt kérjük, hogy a túrára a csoport minimum 15 fős létszámban jelenjen meg. 15 főnél kisebb létszámú csoportokat csak a 15 főre vonatkozó részvételi díj befizetése fejében tudunk indítani.

Felszerelés

A szükséges felszerelésről (időjárásnak és terepi viszonyoknak megfelelő cipő, ruházat), eszközökről (vászonzacskó, metszőolló, jegyzetfüzet, íróeszköz, fényképezőgép stb.) a résztvevőnek kell gondoskodnia.

A túra nehézségi foka

A jelentkezésnél kérjük, vegyék figyelembe, hogy az alapprogram gyalogtúra része nem sík terepen, hanem változó domborzati körülmények mellett zajlik. Amennyiben a csoport számára ez megerőltető lenne, érdemes csak a gyógynövénykert-látogatáson részt venni, a gyalogtúrát pedig kihagyni, hiszen erre is lehetőség van, csökkentett részvételi díj fejében (2.000 Ft helyett 1.500 Ft-ért).

Ebben a túratípusban minden túraidőpont betelt, de szívesen látjuk a többi túrán is. Nézze meg többi túránkat, hátha felkelti érdeklődését.

Online jelentkezés

1.Dátum kiválasztása
2.Résztvevők
3.Adatok
4.Fizetés

Válasszon dátumot!

Kérjük adja meg, hogy hány fővel szeretne jönni:

Normál ár: 0 Ft / fő
Normál ár: 0 Ft / fő
ingyenes

Kérjük adja meg az adatait!

+36--

Adja meg, hogyan szeretne fizetni: