Egészségvédő naptár 2020

Kapható a Györgytea webáruházban

Egészségvédő naptár 2020

Most jött ki frissen a nyomdából Gyuri bácsi 2020-as egészségnaptára, melyben az év minden napjára tanácsot ad, hogy milyen teát igyunk az egészségünk védelmében. Így abból a fantasztikus népgyógyászati tudásból, amit Gyuri bácsi több évtized alatt halmozott fel, most mi is részesülhetünk.

Ez a kalendárium egy kicsit más lett, mint az eddigiek. Egyrészt minden hónapban olvashatnak egy-egy inspiráló, elgondolkodtató idézetet Szabó Gyuri bácsitól vagy fitoterapeuta lányától, Zsuzsától. Másrészt, közkívánatra a naptár szerkezete is megváltozott, így az egyes napokhoz beleírhatjuk a fontos eseményeket, találkozókat, családi programokat. Ez a naptár azzal is segít, hogy valahányszor ránézünk, eszükbe juttatja, az aznapra javasolt gyógynövényteát még meg kell innom, hogy egészséges maradjak! Bátran rábízhatjuk magunkat Gyuri bácsi napi ajánlásaira, mert naptára egy olyan komplex egészségvédő rendszert alkot, mely egész évben segít a testi-lelki harmóniánk és energiaszintünk megőrzésében.

Ahogy már megszokhattuk, a 2020-as egészségnaptárhoz negyedéves egészségvédő csomagok is kapcsolódnak, melyek az adott időszakra ajánlott legfontosabb gyógynövényteákat és alkoholos kivonatokat tartalmazzák. Minden negyedéves egészségmegőrző csomag az adott negyedévet megelőző hónap elsejétől lesz majd elérhető. A 2020-as 1. negyedéves egészségvédő csomagot (ami a 2020. január 1. és március 31. közötti időszakra vonatkozik) tehát 2019. december 1-jétől lehet majd kapni. Gyuri bácsi naptára október 16-tól elérhető a Györgytea mintaboltokban és a Györgytea webáruházban.

2020. február 19-től akciós áron kapható: 1200 ft helyett 990 ft!

Ízelítőül megmutatunk pár oldalt Gyuri bácsi 2020-as egészségnaptárából.

Galéria