Egészségvédő naptár 2020

Kapható a Györgytea webáruházban

2020-as 2. negyedéves egészségvédő csomag

Gyuri bácsi 2020-as egészségvédő falinaptára már elfogyott. A 2020-as egészségnaptárat azonban a Györgytea mobilalkalmazás letöltésével is elérheti.


Gyuri bácsi 2020-as egészségnaptára az év minden napjára tanácsot ad, hogy milyen teát igyunk az egészségünk védelmében. Így abból a fantasztikus népgyógyászati tudásból, amit Gyuri bácsi több évtized alatt halmozott fel, most mi is részesülhetünk.

Ez a kalendárium egy kicsit más lett, mint az eddigiek. Egyrészt minden hónapban olvashatnak egy-egy inspiráló, elgondolkodtató idézetet Szabó Gyuri bácsitól vagy fitoterapeuta lányától, Zsuzsától. Másrészt, közkívánatra a naptár szerkezete is megváltozott, így az egyes napokhoz beleírhatjuk a fontos eseményeket, találkozókat, családi programokat. Ez a naptár azzal is segít, hogy valahányszor ránézünk, eszükbe juttatja, az aznapra javasolt gyógynövényteát még meg kell innom, hogy egészséges maradjak! Bátran rábízhatjuk magunkat Gyuri bácsi napi ajánlásaira, mert naptára egy olyan komplex egészségvédő rendszert alkot, mely egész évben segít a testi-lelki harmóniánk és energiaszintünk megőrzésében.

Ahogy már megszokhattuk, a 2020-as egészségnaptárhoz negyedéves egészségvédő csomagok is kapcsolódnak, melyek az adott időszakra ajánlott legfontosabb gyógynövényteákat és alkoholos kivonatokat tartalmazzák. Minden negyedéves egészségmegőrző csomag az adott negyedévet megelőző hónap elsejétől lesz majd elérhető.

Ízelítőül megmutatunk pár oldalt Gyuri bácsi 2020-as egészségnaptárából.

Galéria