Egészségvédő csomagok 2021-re – Gyuri bácsi naptára alapján

Kapható a Györgytea webáruházban

4. negyedéves egészségvédő csomag

Egészségünkért, testi-lelki harmóniánkért mi is aktívan tehetünk: Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa 2021-es egészségnaptára megmutatja, milyen gyógynövényt mikor fogyasszunk, hogy megőrizzük egészségünket, lendületünket, ellenállóképességünket.

A bükki füvesember és lánya az egészségnaptárhoz negyedéves egészségvédő csomagokat is összeállított. Azok a gyógynövényes teák és alkoholos kivonatok találhatók bennük, melyeket az adott időszakban az egészség megőrzésére ajánlanak. A 2021-es naptár mellé ezeket a negyedéves egészségvédő csomagokat is be lehet szerezni Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, természetesen kedvezményes áron.

Fontos tudnivaló, hogy mindig csak az aktuális és az azt követő negyedév egészségmegőrző csomagját lehet megvásárolni. A következő negyedévre összeállított csomagok mindig az adott negyedévet megelőző hónap 1-jétől kaphatók.

Ismerje meg a 2021-es negyedéves egészségvédő csomagok pontos tartalmát!

1. negyedéves egészségvédő csomag

Az első negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2021-es egészségvédő naptárában január-március hónapokra ajánlott.

Tartalma: csipkebogyó hús, közönséges galaj, Tüdőfűleveles teakeverék, Csalánleveles teakeverék, Szurokfű alkoholos kivonat, Téli tea

2020. december 1-jétől 2021. március 31-ig kapható.

Ára: 7 680 Ft helyett 6 800 Ft.

2. negyedéves egészségvédő csomag

A második negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2021-es egészségvédő naptárában április-június hónapokra ajánlott.

Tartalma: galagonya virágzó ágvég, bodzavirág, Apróbojtorjános teakeverék, Kamillás teakeverék, Csalánlevél alkoholos kivonat, Az erdő csendje

2021. március 1-jétől 2021. június 30-ig kapható.

Ára: 7 680 Ft helyett 6 800 Ft.

3. negyedéves egészségvédő csomag

A harmadik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2021-es egészségvédő naptárában július-szeptember hónapokra ajánlott.

Tartalma: fürtös menta, tejoltó galaj, Tyúkhúros teakeverék, Galagonya alkoholos kivonat, Citromfű alkoholos kivonat, Nyári tea

2021. június 1-jétől 2021. szeptember 30-ig kapható.

Ára:  8 890 Ft helyett 7 900 Ft.

4. negyedéves egészségvédő csomag

A negyedik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2021-es egészségvédő naptárában október-december hónapokra ajánlott.

Tartalma: szurokfű, citromfűlevél, Csalánleveles teakeverék, Aranyvesszős teakeverék, Mezei kakukkfű alkoholos kivonat, Bükki varázs

2021. szeptember 1-jétől 2021. december 31-ig kapható.

Ára: 8 640 Ft helyett 7 700 Ft.

A 2021-es egészségnaptárat letöltheti itt vagy elérheti a Györgytea mobilalkalmazásban. Az egészségmegőrző naptár mindennap értesítést küld telefonjára, hogy aznap milyen teát javasolt fogyasztani. A napi értesítést a beállításokban tudja bekapcsolni.

Galéria