Egészségvédő csomagok 2020-ra – Gyuri bácsi naptára alapján

Kapható a Györgytea webáruházban

III. negyedéves egészségvédő csomag

Egészségünkért, testi-lelki harmóniánkért mi is aktívan tehetünk: Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa 2020-as egészségnaptára megmutatja, milyen gyógynövényt mikor fogyasszunk, hogy megőrizzük egészségünket, lendületünket, ellenállóképességünket.

A bükki füvesember és lánya az egészségnaptárhoz negyedéves egészségvédő csomagokat is összeállított. Azok a gyógynövényes teák és alkoholos kivonatok találhatók bennük, melyeket az adott időszakban az egészség megőrzésére ajánlanak. A 2020-as naptár mellé ezeket a negyedéves egészségvédő csomagokat is be lehet szerezni Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, természetesen kedvezményes áron.

Fontos tudnivaló, hogy mindig csak az aktuális és az azt követő negyedév egészségmegőrző csomagját lehet megvásárolni. A következő negyedévre összeállított csomagok mindig az adott negyedévet megelőző hónap 1-jétől kaphatók. A 2020. 1. negyedéves egészségvédő csomag 2019. december 1-jétől kapható.

Ismerje meg a 2020-as negyedéves egészségvédő csomagok pontos tartalmát!

1. negyedéves egészségvédő csomag

Az első negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2020-as egészségvédő naptárában január-március hónapokra ajánlott.

Tartalma: bodzavirág tea, fürtös menta tea, Mezei katángos teakeverék (Karcsúsító tea), Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea), Téli tea, mezei kakukkfű alkoholos kivonat.

2019. december 1-jétől 2020. március 31-ig kapható.

Ára: 7 680 Ft helyett 6 900 Ft.

2. negyedéves egészségvédő csomag

A második negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2020-as egészségvédő naptárában április-június hónapokra ajánlott.

Tartalma: galagonya tea, apróbojtorján tea, Tyúkhúros teakeverék (Érbarát tea), Citromfüves teakeverék (Az egészség védője), Bükki varázs, szurokfű alkoholos kivonat.

2020. március 1-jétől 2020. június 30-ig kapható.

Ára: 7 680 Ft helyett 6 900 Ft.

3. negyedéves egészségvédő csomag

A harmadik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2020-as egészségvédő naptárában július-szeptember hónapokra ajánlott.

Tartalma: erdei málnalevél tea, mezei katáng tea, Mezei zsurlós teakeverék (A vese védője), Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére), Nyári tea, mezei kakukkfű alkoholos kivonat.

2020. június 1-jétől 2020. szeptember 30-ig kapható.

Ára: 7 680 Ft helyett 6 900 Ft.

4. negyedéves egészségvédő csomag

A negyedik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa a 2020-as egészségvédő naptárában október-december hónapokra ajánlott.

Tartalma: csipkebogyó tea, mezei kakukkfű tea, Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea), Tüdőfűleveles teakeverék (A torok barátja), Az erdő csendje, Galagonya alkoholos kivonat.

2020. szeptember 1-jétől 2020. december 31-ig kapható.

Ára: 7 680 Ft helyett 6 900 Ft.

A 2020-as egészségnaptárat a Györgytea mobilalkalmazás letöltésével is elérheti. Az egészségmegőrző naptár mindennap értesítést küld telefonjára, hogy aznap milyen teát javasolt fogyasztani. A napi értesítést a beállításokban tudja bekapcsolni.

Termékfotók: Wesniczky Zsófia

Galéria