Gyógynövények világa

Citromfüvet tartalmazó portékáink – ha a méhek rendelni tudnának…

Ha a méhek tudnának tőlünk rendelni, az őszi-téli ínséges hónapokban biztosan telepakolnák a kosarat citromfüvet tartalmazó Györgytea portékával. Miért is?

7 életmentő kérdés a koleszterinről

Mit kell tudni a koleszterinről és hogyan fogjunk neki a koleszterincsökkentő hadműveletnek természetes módszerekkel?

Másnaposság ellen ez a 3 legjobb gyógynövény

Ugyan a másnaposság ellenszeréről inkább az év végi bulik előtt szoktunk írni, azért nem árt időben felkészülni és beszerezni némi gyógynövényt, amellyel házilag is rendbe tehetjük másnapos gyomrunkat és fejünket.

Gyógytea férfiaknak: prosztatamegnagyobbodás és prosztatagyulladás kiegészítő kezelésére

Mit igyunk, ha már észleljük a prosztatamegnagyobbodás vagy -gyulladás tüneteit? Most a férfiak számára összeállított otthoni gyógynövénykúrát mutatjuk be.

A köhögés típusai: melyikre milyen gyógynövényt használjunk?

Száraz köhögés, hurutos köhögés, fojtogató köhögés – a köhögésnek számos fajtája van, és már csak azért is érdemes tisztában lenni azzal, mi kínoz minket, mert a köhögés ellen házilag is sokat tehetünk, feltéve, ha tudjuk, mi okozza a tüneteket.

Hogyan lettem Györgytea fogyasztó? Tényleg olyan jó, mint amilyennek mondják?

Van, aki már gyerekkorában, van, aki 20 évesen, van, aki 50 felett kezd el gyógyteákat fogyasztani. Az én történetem 26 évesen kezdődött a Bükki varázzsal.

Macskagyökér és macskamenta: mámorító házi drog lusta és közönyös macskáknak

Tudta, hogy amíg az emberre nyugtató hatással bír, addig a macskákat szabályosan extázisba hozza a macskagyökér? Mire és hogyan is használhatjuk ezt a gyógynövényt házi kedvenceink esetében?

Őszi méregtelenítés 8-féle gyógynövénnyel, egyetlen keverék teában

Lehetséges az, hogy 8-féle gyógynövény teáját reggelente egyszerre megigyunk 6 héten keresztül? A jó hírünk az, hogy igen, és ráadásul így sokkal hatásosabb.

Szív- és érrendszeri betegségek kezelése gyógynövényekkel

Egy ember szíve 70 év alatt két és fél milliárdszor ver, naponta 100.000-szer. Egy nap alatt 9.000 liter vért pumpál ereinkbe, hogy létfontosságú oxigént és tápanyagot juttasson el a 37 billió emberi sejtbe. Ha nem vigyázunk rá, elfárad és megáll.