Az egyesület működésével kapcsolatos kérdések

1. Miért jött létre az egyesület?

A Bükki Füvesember Egyesület 2014. novemberében azzal a szándékkal alakult, hogy a gyógynövényes gyógyítás évszázadok óta felhalmozódott tudásanyagát a ma embere számára is elérhetővé tegye. A népgyógyászat és Gyuri bácsi neve nem véletlenül fonódott össze szétválaszthatatlanul, hiszen ő a leggazdagabb tudással rendelkező füvesember hazánkban, az Egyesületet is az ő tisztelőiként hoztuk létre. Átfogó ismeretterjesztő tevékenységünk arra szolgál, hogy a népgyógyászat már bizonyított eredményeit bárki napi gyakorlattá tudja tenni egészségének megőrzése érdekében.

2. Mivel foglalkozik az egyesület?

Egyesületi tagjaink maguk is ismerik és aktívan alkalmazzák a népi gyógyászat által megőrzött természetes gyógymódokat. Ismeretterjesztő tevékenységünket több csatornán végezzük párhuzamosan. Az érdeklődők számára weboldalunkon, hírleveleinkben, nyomtatott kiadványainkban egyaránt hasznos információkkal szolgálunk az egészségmegőrzés hatékony és természetes módszereiről. A sorsfordító személyes találkozásokat még ennél is fontosabbnak tartjuk, így előadásainkon, gyógynövénytúráinkon, gyógynövénykert látogatásainkon is szeretettel várunk mindenkit.

3. Hogyan támogathatom az egyesületet?

Ha támogatni szeretné az Egyesület munkáját, akkor adományát az alábbi bankszámlaszámra utalhatja el:

UniCredit Bank Hungary Zrt. Számlaszám: 10918001-00000085-44360002

IBAN számlaszám: HU83 1091 8001 0000 0085 4436 0002

SWIFT (BIC): BACXHUHB

4. Hogyan hívhatom el Gyuri bácsit előadásra?

A rendezvenyszervezes@gyorgytea.hu e-mail címünkön veheti fel velünk a kapcsolatot, és kap tájékoztatást a meghívás menetéről.