XII. Gyógynövénynapok

Egészségtudatos fiatalok és fiatalos idősekHogyan maradjunk fiatalosak, egészségesek, vonzóak?

2018. július 7-8-án nagy sikerrel lezajlott aXII. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok

Kedves Látogatóink! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki velünk töltötte ezt a varázslatos két napot Bükkszentkereszten!Mindenkinek, aki szeretné újra élni ezt az élményt, vagy lemaradt valamelyik előadásról, szeretettel ajánljuk részletes fesztiválbeszámolónkat, aminek része egy bőséges fotógaléria is. Kattintsanak ide a beszámolóért és a fotókért! Emlékezzenek jó szívvel a fesztiválra, és emeljék át az ott hallott hasznos tanácsokat a mindennapjaikba is!Várunk mindenkit jövőre is, törzsvendégeket, újoncokat egyaránt!

2018-AS PROGRAMINFORMÁCIÓK

Kattintson az ikonokra további programinformációkért!

2018-AS SZAKMAI PROGRAMOK

Kattintson ide a nyomtatható programtábla és térkép letöltéséhez!(Ha mobilon nézi a táblázatot, a telefont helyezze fekvő helyzetbe a jobb olvashatóság érdekében!)

PROGRAMVÁLTOZÁS

Böjte Csaba jelenlétét sajnos nélkülöznünk kell ezen a rendezvényen.Július 7-én a Hargita megyei Nagygalambfalvára hívja a szomorú kötelesség: Kányádi Sándor nagy magyar költő temetésén végez egyházi szertartást. Kányádi Sándor június 20-án, 89 éves korában hunyt el.,,Harmattá lett, csillaggá lett,temetőben sírhalom lett.Átfutott a halálkapunkönnyedén, akár egy gyermek,mint aki tán nem is sejti,mennyire fáj, mikor elmegy.”Böjte atya helyett kollégáját, Balázs Zsókát látjuk vendégül.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A XII. Bükkszentkereszti Gyógyövénynapokra nincs belépő. Az előadásokon, mozgásórákon, egészségügyi szűréseken, személyre szabott tanácsadásokon ingyen lehet részt venni. (Csupán néhány alternatív szaktanácsadásnak és a gyógynövénykert-látogatásnak, valamint a túrának van jelképes honoráriuma.) A rendezvényen való részvétellel a látogatók beleegyeznek, hogy az eseményen készülő fotókon szerepelhetnek. Fontos információ, hogy a településen nincs bankautomata.

KIVÉTELES KEDVEZMÉNYEK A 2018-AS GYÓGYNÖVÉNYNAPOKON

5 000 Ft és 8 000 Ft közötti vásárlás esetén 1 db 50 grammos Fürtös menta teát adunk ajándékba.8 000 Ft értékű, vagy afeletti vásárlás esetén 1 db Györgytea vászontáskát adunk ajándékba.Diabess-Györgytea akció: Diabess (50 g) és Fekete áfonyaleveles teakeverék (50 g): 2 200 Ft helyett 1 900 Ft. Diabess-Györgytea (100 g): 4 000 Ft helyett 3 500 Ft.

A RENDEZVÉNY TÉRKÉPE 

Kattintson az egyes helyszíneken zajló programok megjelenítéséhez!A térkép egérrel (mobilon érintéssel) tetszőlegesen mozgatható.A térkép jobb alsó sarkában lévő, zöld információ ikonra kattintva találja meg összefoglalva a rendezvény minden fontos helyszínét.

fooldali_nagykep_logofooldali_kiskepfooldali_nagykep_logo_1200_628fooldali_kiskep