XI. Gyógynövénynapok

Köszönjük minden vendégünknek, hogy részt vett a 2017 nyarán tartott,XI. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokon!

A 2017-es rendezvényről részletes beszámolót készítettünk, gazdag képgalériával. Ha kíváncsi, kik adtak elő a Bükkszentkereszten, és milyen volt a Gyógynövénynapok hangulata, kattintson ide a fesztiválbeszámolóért!A Miskolc Televízió stábját is vendégül láttuk a Gyógynövénynapokon, beszámolójukat ide kattintva tudja megnézni2017-ben július 8-9-én tartottuk a Gyógynövénynapokat Szabó Gyuri bácsi falujában, a Bükk egyik legszebb kis településén, Bükkszentkereszten. Ebben az évben a „Természet, ahol otthon vagyunk” mottó köré építettük fel a programot.Folytattuk a tavalyi tradíciót: így nem csupán a Nagysátorban, de a Közösségi Házban is voltak előadások, az iskola galériáján pedig jóga és Aviva foglalkozásokon lehetett részt venni. A Gyereksziget számos szabadtéri játékkal bővült, és az egyik legnépszerűbb helyszínné vált ebben az évben, köszönhetően annak is, hogy beköltözött a Bogarasok vagyunk stábja, akik a gyerekek nagy örömére izgalmas trópusi állatokat hoztak magukkal.Az volt a célunk, hogy a Bükkszentkeresztre látogató családok hagyják maguk mögött a hétköznapokat, és élvezzék a bükki táj varázsát, a gyógynövénytúrákat, a változatos előadásokat, a kézműves vásár forgatagát, a helyi ételkülönlegességeket, és persze hasonlóan gondolkodó emberek társaságát, akik szintén hisznek a természet tiszteletében, a gyógynövények erejében, a tudatos egészségmegőrzésben.

2017-ES PROGRAMINFORMÁCIÓK

Kattintson az ikonokra további programinformációkért!

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A XI. Bükkszentkereszti Gyógyövénynapokra nincs belépő. Az előadásokon, mozgásórákon, egészségügyi szűréseken, személyre szabott tanácsadásokon ingyen lehet részt venni. (Csupán néhány alternatív szaktanácsadásnak és a gyógynövénykert látogatásnak, valamint a túrának van jelképes honoráriuma).A rendezvény alatt különleges akciók várják a vásárlókat: aki 5000-8000 Ft között vásárol Györgytea termékeket, az egy 40 g-os Erdei málnalevél teát kap ajándékba. 8000 Ft felett egy egyedi tervezésű Györgytea vászontáska az ajándék.  Az 50 és 100 g-os Diabess-Györgytea és az 50 g-os Fekete áfonyalevél teakeverék (Epebarát cukortea) kedvezményes áron kapható a rendezvény alatt. A rendezvényen való részvétellel a látogatók beleegyeznek, hogy az eseményen készülő fotókon szerepelhetnek. Fontos információ, hogy a településen nincs bankautomata.

2017-ES SZAKMAI PROGRAMOK

Kattintson ide a nyomtatható programtábla és térkép letöltéséhez!(Ha mobilon nézi a táblázatot, a telefont helyezze fekvő helyzetbe a jobb olvashatóság érdekében!)

A RENDEZVÉNY TÉRKÉPE 

Kattintson az egyes helyszíneken zajló programok megjelenítéséhez!A térkép egérrel (mobilon érintéssel) tetszőlegesen mozgatható.A térkép jobb alsó sarkában lévő, zöld információ ikonra kattintva találja meg összefoglalva a rendezvény minden fontos helyszínét.

bgy 2017 fejleckep2bgy 2017 fooldal kepBGYN_2017_programtabla_1BGYN_2017_programtabla_2BGYN_2017_programtabla_3BGYN_2017_programtabla_3_jav