Új Györgytea bolt nyílik Miskolcon

miskolcIgazán örömteli hírünk van olvasóink számára: november 13-án, pénteken Gyuri bácsi új Györgytea mintaboltot nyit – ezúttal Miskolcon!

Miskolc Gyuri bácsi szülővárosa, innen költözött el a gyógynövények paradicsomába, Bükkszentkeresztre, tehát régóta érett már a terv, hogy végre a megyeszékhelyen is saját üzlete legyen. Az új mintabolt gyönyörű környéken, Miskolc szívében található az Almássy kúria műemléképületében, a Városház tér 13. szám alatt. A bolt fölött egy 110 fős terem található, melyben előadásokat is tudunk tartani. Minden kedves vásárló számíthat rá, hogy Gyuri bácsi gyakori vendég lesz az új, miskolci mintaboltban, így rendszeresen találkozni lehet majd vele egy-egy tanácsadáson, könyvdedikáláson, előadáson. Természetesen munkatársai is az ő szellemében vezetik a boltot: szakértő tanácsadásért bármikor fordulhatnak az üzlet gyógynövény-szaktanácsadóihoz.

November 13-án és 14-én kivételes nyitási akciókkal kedveskedünk a miskolci közönségnek:

levelke2Gyuri bácsi nov. 13-án 16.00-kor és nov. 14.-én 14.00-kor előadást tart (Városház tér 13.). Az előadások ingyenesek, de regisztrálni kell rájuk. Az előadásokat szokás szerint nyilvános tanácsadás követi.
Kedves érdeklődők, a regisztrációt lezártuk, minden hely elkelt mindkét előadásra!

Természetesen kapható lesz a bükki füvesember és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa összes könyve, és 2016-os egészségvédő naptára, melyet november 13-án 17.30-tól és 14-én 15.30-tól dedikáltathat az alkotókkal. A dedikálás nincs regisztrációhoz kötve, azokat is várjuk, akik helyhiány miatt az előadásokon nem tudnak részt venni.

November 13-án és 14-én minden vásárlónk ajándékot kap!  

Látogatóinkat kedves, szakértő tanácsokkal, teakóstolással, hosszított nyitva tartással várjuk a nyitási napokon. Pénteken, november 13-án 19.00-igszombaton, 14-én 17.00-ig tartunk nyitva.

Találkozzunk az új miskolci Györgytea mintaboltban!

Nézzen be hozzánk, ismerje meg Gyuri bácsi új üzletét és csapatát! Szeretettel várjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit!

 

fekete_kiemelt3levelke2