Szállítási és fizetési lehetőségek bővülése

Örömmel értesítjük Önöket: a Györgytea webáruházban három új szolgáltatás érhető el, hogy a vásárlás még kényelmesebb legyen:

  1. Bankkártyás fizetés: a postai utánvétel mellett mostantól bankkártyával is tudnak fizetni a megrendelés során.
  2. Csomag átvétele Postán: A házhoz szállítás mellett már a postán is át tudják venni rendelésüket a Magyar Posta Posta Pont nevű szolgáltatását igénybe véve. Így az otthon-várakozás helyett akkor tudnak a csomagért a postára menni, amikor Önöknek az a legalkalmasabb. Magyarország számos településén, Abától Zsurkig összesen 3.817 postahivatalban vehetik át csomagjukat. Az Önökhöz legközelebb eső Posta Pontot a rendelés leadásakor választhatják ki. Az átvétel időpontjáról SMS-ben kapnak tájékoztatást.
  3. Csomag átvétele Pick Pack Ponton: Magyarország közel 200 városában a több mint 600 Pick Pack Pont (Relay és Inmedio hírlapüzletek; MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások; Playersroom, Sportfactory, Playmax hálózat üzletei; valamint a Co-op Star hálózat boltjai) bármelyikén átvehetik rendelt csomagjukat. Az Önökhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot a rendelés leadásakor választhatják ki. Az átvétel időpontjáról SMS-ben kapnak tájékoztatást.