Rendezvényeink folytatódnak

Kövessék figyelemmel honlapunkon a „Rendezvények” menüpontunkat, ahol megtudhatják, hogy éppen hova megyünk legközelebb előadást tartani a gyógynövényekről. Itt megtalálják a részletes leírást, hogy lesz-e árusítás, fog-e Gyuri bácsi tanácsadást tartani és kell-e majd belépőt fizetni. Legközelebb Hódmezővásárhelyre, Dabasra, Zalaegerszegre, Hatvanra, Szigetszentmiklósra és Szabadkára látogatunk el.

Nagyon nagy örömmel tölt el minket, hogy Gyuri bácsi egy-egy előadására minden településen nagy az érdeklődés. Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok fáradságos munkát azoknak, akik már vállalkoztak arra, hogy Gyuri bácsi előadását megszervezik a közösségükben, a városukban.

Azoktól, akik egy-egy előadás alkalmával nem fértek be a terembe, messzebbről utaztak és csak foszlányokat hallottak, szíves elnézést kérünk. Akik készülnek Gyuri bácsi valamelyik jövőbeli előadására, érkezzenek időben, hozzanak papírt és tollat és legyenek megértőek a szervezőkkel, az embertársaikkal, akik szintén azért vannak ott, hogy valamit tegyenek az egészségükért. 

Györgytea rendezvény Dunaföldvár
Dunaföldvár

Minden rendezvény kedves számunkra, idén eddig jártunk már Kiskőrösön, Egerben, Nagykanizsán, Békéscsabán, Dunaföldváron, Kiskunfélegyházán, Szarvason, Salgótarjánban, Debrecenben. Próbálunk minél több helyre menni, bejárni az országot és eljuttatni a bükki füvesember jó tanácsait, javaslatait mindazokhoz, akik úgy érzik, a gyógynövények segíthetnek a gyógyulásban. 

Kádár Zsófi
Gyuri bácsi unokája

Rendezvényeink folytatódnak