Őszi rendezvényeink

Őszi rendezvényeinkMegszokott módon, a nyári munkálatok után, a gyógynövények begyűjtése és feldolgozása körüli tevékenységek befejeztével Gyuri bácsi ismét vállalkozik előadások megtartására. Ha az év minden napjában tartana egy előadást, az sem lenne elegendő ahhoz, hogy az összes meghívásnak eleget tudjon tenni. Örülünk neki, hogy ilyen sokan szeretnék meghallgatni, mi mindent tud a gyógynövényekről, a kiegészítő gyógymódokról. Egyúttal megértésüket is kérjük, hiszen mindenhova nem tudunk eljutni.

Aki Gyöngyös, Győr, Szombathely, Szeged, Veszprém vagy esetleg Paks környékén lakik, vagy errefelé viszi az útja, az ősszel figyelje honlapunkon a „Rendezvények” menüpontot, mert ezekben a városokban, és néhány másikban is fog Gyuri bácsi előadást tartani. A rendezvénylistánk mindig frissítésre kerül, ahogy egy-egy új helyszínt véglegesíteni tudunk. Az érdeklődés mindig várakozáson felüli, így érkezzenek időben, hogy lássák is, ne csak hallják Gyuri bácsit.

Aki pedig Budapesten vagy környékén lakik, az ne hagyja ki a november 9-i Diabess napot, ahol Gyuri bácsi és Lopes-Szabó Zsuzsa mellett sok más érdekes előadót is meghallgathatnak. Ennek a rendezvénynek a részleteit is hamarosan megtalálják honlapunkon.

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Kádár Zsófia

Őszi rendezvényeinkŐszi rendezvényeink