Négyesfogat program

A Négyesfogat program Gyuri bácsi egészségvédő találmánya, amit megelőzésre ajánl mindenkinek. Ezzel a négy teával karban tarthatjuk legfontosabb szerveinket, megőrizhetjük egészségünket, megelőzhetjük a betegségeket. Akár egész évben is használhatjuk a Négyesfogat tearendszert. A programhoz négyféle tea szükséges. Minden 4. nap meg kell inni egy csészével belőlük az alábbi sorrendben:1. Mezei katáng (Cichorium intybus)A májműködést segíti, az epeutakat tisztítja. Reggel éhgyomorra igyanak egy csészével. Utána 3 nap kimarad.

galagonya-300x2002. Galagonya virágos hajtásvég (Crataegus monogyna)

A szív munkáját segíti, az erek falait  és a szívizmokat rugalmasan tartja, elkerülhető vele az infarktus, az agyvérzés, a trombózis. Egyetlen csészével igyanak reggel éhgyomorra. Újabb 3 napos szünet következik.

orbancfu_nagy-1024x6821-300x1993. Orbáncfű (Hypericum perforatum)

Immunrendszerünket erősíti, nyugtat, stresszoldó hatású. Este lefekvés előtt kell egy csészével meginni. Ismét 3 nap kihagyás következik.

cickafark-kozeli_308x1981-300x1924. Cickafarkfű (Achillea collina) és kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum)

Itt két tea neve szerepel: a cickafarkot a nőknek kell inni, a kisvirágú füzikét a férfiaknak. Mindkettő a hormonháztartás karbantartására szolgál. A cickafarkfű növényi ösztrogén tartalmánál fogva segíti a női szervek működését. Napközben elkortyolva igyák meg. A kisvirágú füzike a férfiak prosztata problémáit előzi meg.