2016-os negyedéves egészségmegőrző csomagok

Gyuri bácsi naptára egy komplex egészségvédő rendszert alkot, ami segít, hogy évről-évre, hónapról-hónapra, napról-napra elkerüljük a betegségeket, megőrizzük a vitalitásunkat, harmóniánkat.

Évek óta – az aktuális egészségvédő naptár megjelenésekor – mindig felmerül az igény, hogy milyen jó is lenne, ha gondosan összeválogatott teacsomagokat is lehetne kapni a naptár mellé, melyek tartalmazzák az adott időszakban ajánlott teákat. A törzsvásárlók kérésére végre megvalósult ez az ötlet: a 2016-os naptár mellé Gyuri bácsi negyedéves egészségvédő csomagjait is be lehet szerezni a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, természetesen kedvezményes, baráti áron.

Fontos tudnivaló, hogy mindig csak az aktuális és az azt követő negyedév egészségmegőrző csomagját tudja megvásárolni. A következő negyedévre összeállított csomagok mindig az adott negyedévet megelőző hónap 1-től kaphatók.

Ismerje meg a negyedéves egészségvédő csomagok pontos tartalmát!

Q1z_21. negyedéves egészségvédő csomag

Az első negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2016-os egészségvédő naptárában január-március hónapokra ajánlott.

Tartalma: csalánlevél egyedi tea + csipkebogyó egyedi tea + erdei szederlevél egyedi tea + galagonya virágzó ágvég egyedi tea + csalánlevél teakeverék + szurokfű alkoholos kivonat

(2015. december 1-től 2016. március 31-ig kapható.)

Q2z_22. negyedéves egészségvédő csomag

A második negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2016-os egészségvédő naptárában április-június hónapokra ajánlott.

Tartalma: citromfűlevél egyedi tea + fehér akácvirág egyedi tea + fürtös menta egyedi tea + galagonya virágzó ágvég egyedi tea + mezei katáng teakeverék + mezei kakukkfű alkoholos kivonat

(2016. március 1-től június 30-ig kapható.)

Q3z_23. negyedéves egészségvédő csomag

A harmadik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, melyeket Gyuri bácsi a 2016-os egészségvédő naptárában július-szeptember hónapokra ajánlott.

Tartalma: aranyvessző egyedi tea + citromfűlevél egyedi tea + galagonya virágzó ágvég egyedi tea + mezei katáng egyedi tea + mezei zsurló egyedi tea + nyírfalevél egyedi tea + aranyvessző teakeverék

(2016. június 1-től szeptember 30-ig kapható.)

Q4z_24. negyedéves egészségvédő csomag

A negyedik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, melyeket Gyuri bácsi a 2016-os egészségvédő naptárában október-december hónapokra ajánlott.

Tartalma: apróbojtorján egyedi tea + bodzavirág egyedi tea + citromfűlevél egyedi tea + diólevél egyedi tea + fürtös menta egyedi tea + csalánlevél teakeverék + fekete áfonya teakeverék + Téli tea

(2016. szeptember 1-től december 31-ig kapható.)

Q1z_2Q2z_2Q3z_2Q4z_2gyorgytea_negyedeves_egeszsegvedeo_termek