2017-es negyedéves egészségmegőrző csomagok

Minden felnőtt ember felelős saját egészségéért. A mindennapok rohanásában ezt sokszor elfelejtjük, és csak akkor jut eszünkbe, ha megbetegszünk. Pedig az erős, egészséges immunrendszer nem csupán szerencsés kiváltság. Mi is aktívan tehetünk érte: tudatos, kiegyensúlyozott étrenddel, a káros szenvedélyek leküzdésével, rendszeres mozgással, a vitaminbevitel megnövelésével, aktív és passzív pihenéssel, a stressz elkerülésével, és persze a népi gyógyászat szelíd, gyógynövényes módszereivel.Gyuri bácsi naptára egy komplex egészségvédő rendszert alkot, ami segít, hogy megőrizzük a vitalitásunkat, testi-lelki harmóniánkat. A 2017-es naptár mellé Gyuri bácsi negyedéves egészségvédő csomagjait is be lehet szerezni a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, természetesen kedvezményes áron.  Az egyes negyedéves csomagokban azok a gyógynövényes teák és alkoholos kivonatok találhatók, melyeket az adott időszakban Gyuri bácsi az egészség megőrzésére ajánl.Fontos tudnivaló, hogy mindig csak az aktuális és az azt követő negyedév egészségmegőrző csomagját tudja megvásárolni. A következő negyedévre összeállított csomagok mindig az adott negyedévet megelőző hónap 1-től kaphatók.

Ismerje meg a negyedéves egészségvédő csomagok pontos tartalmát!

1. negyedéves egészségvédő csomag

Az első negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2017-es egészségvédő naptárában január-március hónapokra ajánlott.

Tartalma: bodzavirág egyedi tea + csipkebogyóhús egyedi tea + fürtös menta egyedi tea + Csalánlevél teakeverék + Mezei kakukkfű alkoholos kivonat + Az erdő csendje tea.

(2016. december 1-től 2017. március 31-ig kapható.)

2. negyedéves egészségvédő csomag

A második negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2017-es egészségvédő naptárában április-június hónapokra ajánlott.

Tartalma: citromfűlevél egyedi tea + csalánlevél egyedi tea + Mezei katáng teakeverék + Galagonya virágzó ágvég alkoholos kivonat + Bükki varázs tea.

(2017. március 1-től június 30-ig kapható.)

3. negyedéves egészségvédő csomag

A harmadik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, melyeket Gyuri bácsi a 2017-es egészségvédő naptárában július-szeptember hónapokra ajánlott.

Tartalma: aranyvessző egyedi tea + erdei málnalevél egyedi tea + erdei szederlevél egyedi tea + orbáncfű egyedi tea + Csalánlevél teakeverék + Nyári tea.

(2017. június 1-től szeptember 30-ig kapható.)

4. negyedéves egészségvédő csomag

A negyedik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2017-es egészségvédő naptárában október-december hónapokra ajánlott.

Tartalma: csipkebogyó hús egyedi tea + mezei zsurló egyedi tea + nyírfalevél egyedi tea + Aranyvesszős teakeverék + Szurokfű alkoholos kivonat + Téli tea.

(2017. szeptember 1-től december 31-ig kapható.)”2017_1_negyedeves_egeszsegvedo_csomag_4b_k_új címke2018_1_negyedeves_egeszsegvedo_csomag2018_2_negyedeves_egeszsegvedo_csomag2018_3_negyedeves_egeszsegvedo_csomag