Megújítottuk a Mezei katáng teakeverék (Karcsúsító tea) összetételét

Az új keverékbe Gyuri bácsival olyan növényeket válogattunk, melyek gyorsítják a vérzsír lebontását, kedvező hatással vannak az anyagcserére anélkül, hogy hasmenést okoznának. Sok fogyasztó szer ugyanis úgy működik, hogy meggyorsítja a tápanyag lebontást, ezáltal napi többszöri székletürítést idéz elő, ami azért nem kívánatos, mert így értékes tápanyagok is hasznosítás nélkül ürülnek ki a szervezetből.Az összetevők közül az aranyvesszőfű a májműködést serkenti, javítja az anyagcserét és bontja a zsírokat. A kökényvirág lazítja a székletet anélkül, hogy hasmenést okozna, elkerülhető vele a székrekedés. Az akácvirág csökkenti a gyomorsavtermelést, csökkenti az étvágyat. A bodza kiváló tisztító, méregtelenítő, vízhajtó. A katángkóró is ismert fogyasztó gyógynövény, ez a tulajdonsága szintén a májműködés serkentésnek köszönhető.Amikor egy-egy új teakeverék megszületik, szeretem először jómagam kipróbálni, milyen hatása van. Most tehát karcsúsodom. Elégedetten tapasztalom, hogy a normális étrendemet tartva heti 200-300 grammal csökken a testsúlyom. Naponta egy csészével iszom, általában reggel éhgyomorra vagy  ebéd előtt.

Semmilyen kellemetlen hatást nem tapasztalok, tehát bátran ajánlom a fogyasztását mindazoknak, akik meg szeretnének szabadulni attól a néhány kilótól, amire semmi szükségük nincs. Aki nem akar fogyni, de tartani szeretné a  súlyát, annak heti 1-2 csészével ajánlok szintén étkezés előtt.

Lopes-Szabó Zsuzsafitoterapeuta, Gyuri bácsi lánya  “Megújítottuk a Karcsúsító tea összetételétMegújítottuk a Karcsúsító tea összetételét