Már kaphatók a 2016-os karácsonyi Györgytea ajándékcsomagok

Lassan eljön az ünnepi készülődés meghitt, varázslatos ideje. Szívesen segítünk abban, hogy szeretteinek valóban olyan ajándékokat találjon, melyeket örömmel fogadnak.Gyuri bácsi és kollégái 2016-ban is háromféle karácsonyi ajándékcsomaggal készültek idén az ünnepekre. Ezekben az ünnepi csomagokban számtalan finom és egészséges gyógytea, illatos levendulazsák és a 2017-es egészségnaptár is megtalálható. A Györgytea ajándékcsomagokkal nem csak örömet szerezhet, de gondoskodhat is szeretteiről, hiszen az egészségük megőrzését is segítik a gondosan összeállított ajándékcsomagok.Reméljük, mindenkinek örömet okoztak a karácsonyi ajándékcsomagok! 2016. dec. 31. után a karácsonyi csomagok már nem kaphatók. Jövőre hasonlóan izgalmas Györgytea ajándékokkal várjuk kedves vevőinket!

Györgytea karácsonyi ajándékcsomagok

I. Élvezze az ünnep pillanatait!

Illatos, finom élvezeti teák a meghitt, ünnepi pillanatokért.box_iconA csomag tartalma: 1 db Téli tea+1 db Az erdő csendje tea+1 db levendulazsák A Téli tea a tél legfontosabb gyógynövényeit tartalmazó, mentás ízű tea, mely a megfázásos időszakban védi a szervezetet. Az erdő csendje teakeverék a belső béke, a harmonikus mindennapok megteremtését szolgálja.A vidám, mintás textilben pompázó levendulazsák a lakás dísze, a ruhák illatosítója, és még a békés alvást is segíti.

II. Egészségvédelem az egész családnak

Egy változatos tea válogatás az immunerősítésért, egészségvédelemért.box_icon1 db Citromfű teakeverék+1 db Téli tea+1 db erdei málnalevél tea, 1 db bodzavirág tea, 1 db mezei kakukkfű tea A finom ízű Citromfű teakeverék a mindennapi egészségvédelem egyik kulcsa.A Téli tea a tél legfontosabb gyógynövényeit tartalmazó, mentás ízű tea, mely a megfázásos időszakban védi a szervezetet. Az erdei málnalevél, a bodza és a mezei kakukkfű az immunerősítést szolgálja.

III. Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Györgytea!

Ünnepi hangulatú csomag, Gyuri bácsi egészségnaptárával.box_icon1 db Az erdő csendje tea+1 db Bükki varázs tea+1 db 2017-es egészségnaptár+1 db csipkebogyóhús tea Az erdő csendje teakeverék a belső béke, a harmonikus mindennapok megteremtését szolgálja. A Bükki varázs Gyuri bácsi egyik legfinomabb teakeveréke, mely az egész család kedvence lehet. A 2017-es egészségnaptár egy olyan komplex egészségvédő program, mely egész évben segítségére lehet, hogy melyik időszakban milyen teát érdemes fogyasztani.A csipkebogyót üdítő íze és rendkívül magas C-vitamin-tartalma a legnépszerűbb gyógynövények közé emeli.Az ajándékcsomagok most kedvezményes áron kaphatók a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, Gyuri bácsi és munkatársai ezzel szeretnék megköszönni hűséges olvasóiknak az egész éves figyelmet, szeretetet.Kívánjuk, hogy akár adja, akár fogadja ezeket az ajándékokat, öröme teljen bennük! “karacsonyi-csomag_okaracsonyi_3karpromo_3bkarheader3_cimbox_iconstock-vector-christmas-decoration-851693ff47karpromo_3ckarpromo_3c3karpromo_3dkarpromo_b_1karpromo_b_2karpromo_b_31_cim2_cim2_cimcimdccstock-vector-christmas-decoration-85169347_o_kstock-vector-christmas-decoration-85169347_o_k2shutterstock_85169347_bshutterstock_85169347_c