Gyuri bácsi és lánya könyvei most kedvezményesen kaphatók

Az a tapasztalatunk, hogy egyre többen nyitnak a természetközelibb módszerek, így a gyógynövények és a népgyógyászat felé. Gyuri bácsi és Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta gyógynövényes könyvei bepillantást nyújtanak a fitoterápia titkaiba. Az összegző jellegű, gazdagon illusztrált gyógynövényes albumok 2018. december 1-től 31-ig 1000 Ft karácsonyi kedvezménnyel kaphatók. A kedvezményes árú albumokat a Györgytea mintaboltokban és a Györgytea webáruházbantudja megvásárolni.

Kedves érdeklődők! A promóció 2018. dec. 31-én lezárult.

 

A könyvet szerető embereknek nincs karácsony könyv nélkül. Sokan vagyunk olyanok, akik számára az a természetes, hogy legszívesebben könyvet veszünk és kapunk ajándékba.Ki ne vágyna rá, hogy a meghitt ünnepi hangulatban Gyuri bácsi és lánya szívmelengető képekkel teli, igényes kiállítású, informatív, gyógynövényes albumait lapozgassa? A gyógynövények híveinek az a legjobb ajándék, ha még többet tanulhatnak a gyógynövényekről, ha elmélyülhetnek abban a hatalmas népgyógyászati tudásanyagban, aminek a legszakavatottabb ismerője Szabó Gyuri bácsi és Lopes-Szabó Zsuzsa.    Szabó Gyuri bácsi első könyvében – Javasasszony unokája – több tucat eredeti Gyuri bácsi-féle gyógytearecept található különböző betegségek kezelésére.Ára: 3000 Ft helyett 2000 Ft.

 

A második könyv – A bükki füvesember gyógynövényei –, melyet Gyuri bácsi és fitoterapeuta lánya együtt írtak, tartalmazza azt az egészségvédő naptárat, mely egész évre útmutatót ad a gyógyteák fogyasztásához.Ára: 4000 Ft helyett 3000 Ft.

 

A harmadik könyvben – A bükki füvesember nyomában – Lopes-Szabó Zsuzsa, Gyuri bácsi lánya édesapja népgyógyászati tudását újabb ismeretekkel kiegészítve ír a leggyakrabban használt gyógynövényekről, azok gyógyhatásairól és új kutatásokról az eddigieknél nagyobb terjedelemben, több mint 200 oldalon, szép fotókkal és illusztrációkkal.Ára: 5000 Ft helyett 4000 Ft.

 

 “gyorgytea_konyv2gyorgytea_konyvgyorgytea_konyevk_k_oherbamix_karacsonyherbamix_karacsony_doboz_2herbamix_2018_obherbamix_2018_ob2konyvek_wkonyvek2konyvek_o