Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Györgytea!

matt_gombAz ünnepi készülődés idején néhány ötlettel szeretnénk megkönnyíteni az ajándékkeresés édes gondját.

Gyuri bácsi és kollégái négyféle ajándékcsomagot állítottak össze Önöknek karácsonyra, melyekben könyvek, finom és egészséges gyógyteák, valamint a népszerű egészségnaptár találhatók, és amelyek nem csak kedves ajándékok, hanem hozzájárulhatnak az egészség megőrzéséhez, a betegségmegelőzéshez is.

Az ajándékcsomagokat most kedvezményesen vásárolhatják meg a Györgytea mintaboltokban és a webáruházban. Gyuri bácsi és munkatársai így szeretnének kedveskedni Önöknek karácsonyra, hiszen egészséget, tudást adni és kapni örök érték.

 

kellemes_karacsonyi_unnepeketKarácsonyi válogatás Gyuri bácsiék legnépszerűbb termékeiből

A csomag tartalma: 1 db A bükki füvesember nyomában könyv +     1 db levendula textilzsák + 1 db Téli tea

Lopes-Szabó Zsuzsa modern füveskönyve tele van szebbnél-szebb fotókkal. Amatőr gyűjtők, lelkes gyógynövényfogyasztók hasznos kézikönyve. Gyuri bácsi levendulazsákjai vidám színekben pompáznak, hogy kedvük legyen vele díszíteni a lakást, a szekrényeket, vagy illatosítani a fiókban a fehérneműt. Ha a párnájuk mellé teszik, nyugodt álmuk lesz. A Téli tea finom mentás ízű élvezeti tea, mely a meghűléses időszakban védi szervezetünket a megfázástól.

Kívánjuk, hogy akár adja, akár kapja, öröme teljen a karácsonyi ajándékcsomagban, és szolgálja egészségét a következő évben is!