Karácsonyi ajándékcsomagok a Györgyteától

November közepén már mindannyian nagyon várjuk a karácsonyt, lassan eljön az ünnepi készülődés meghitt, varázslatos ideje. Szívesen segítünk abban, hogy valóban olyan ajándékokat találjon, melyeket szerettei biztosan örömmel fogadnak! Ha szeretne olyan ajándékokat adni, melyekkel a megajándékozott egészségéről is gondoskodhat, ne töprengjen tovább, hanem bízza magát a Györgytea szakértő stábjára!Gyuri bácsi és kollégái háromféle karácsonyi ajándékcsomaggal készültek idén az ünnepekre. Ezekben az ünnepi csomagokban számtalan finom és egészséges gyógytea, illatos levendulazsák és a 2019-es egészségnaptár is megtalálható. Idén még teafilter csomag is került az összeállításokba, hogy könnyebb legyen a teák elkészítése (hiszen a gyógynövényes teák esetén a fémszűrő használata nem javasolt).Az ajándékcsomagok az akció ideje alatt, 2018. november 15. és december 31. között, vagy a készlet erejéig kedvezményes áron kaphatók a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, Gyuri bácsi és munkatársai ezzel szeretnék megköszönni hűséges olvasóiknak az egész éves figyelmet, szeretetet.

Györgytea karácsonyi ajándékcsomagok

Kedves érdeklődők! A promóció 2018. dec. 31-én lezárult.

I. Élvezzük együtt az ünnepeket!

Illatos, finom élvezeti teák a meghitt, ünnepi pillanatokért.A csomag tartalma: Téli tea, Az erdő csendje, levendula textilzsák, teafilter tasak (17 db-os) A Téli tea a tél legfontosabb gyógynövényeit tartalmazó, kellemes ízű tea, mely a megfázásos időszakban védi a szervezetet. Az erdő csendje a belső béke, a harmonikus mindennapok megteremtését szolgálja. A vidám, mintás textilben pompázó levendula textilzsák a lakás dísze, a ruhák illatosítója, és még a békés alvást is segíti. A csomag része egy papír teafilter tasak is.Ára az akció időtartalma alatt vagy a készlet erejéig 2600 Ft helyett 2200 Ft.

II. Varázslatos téli pillanatok

Változatos válogatás az immunerősítésért, egészségvédelemért.A csomag tartalma: Bükki varázs, Téli tea, fürtös menta tea, 2019-es egészségnaptár, levendula textilzsák, teafilter tasak (17 db-os) A Bükki varázs Gyuri bácsi egyik legfinomabb teakeveréke, mely az egész család kedvence lehet. A Téli tea a tél legfontosabb gyógynövényeit tartalmazó, kellemes ízű tea, mely a megfázásos időszakban védi a szervezetet. A fürtös menta tea forrón és hidegen egyaránt fogyasztható, jellegzetes illatú és ízvilágú gyógynövénytea. A 2019-es egészségnaptár egy olyan komplex egészségvédő program, mely egész évben segítségére lehet, hogy melyik időszakban milyen teát érdemes fogyasztani. A vidám, mintás textilben pompázó levendula textilzsák a lakás dísze, a ruhák illatosítója, és még a békés alvást is segíti. A csomag része egy papír teafilter tasak is.Ára az akció időtartalma alatt vagy a készlet erejéig 4400 Ft helyett 3600 Ft.

III. Együtt az egész család

Ünnepi hangulatú, komplex csomag.A csomag tartalma: Bükki varázs, Téli tea, bodzavirág tea, 2019-es egészségnaptár, levendula textilzsák szett, Györgytea textiltáska, teafilter tasak (17 db-os) A Bükki varázs Gyuri bácsi egyik legfinomabb teakeveréke, mely az egész család kedvence lehet. A Téli tea a tél legfontosabb gyógynövényeit tartalmazó, kellemes ízű tea, mely a megfázásos időszakban védi a szervezetet. Az illatos, édeskés ízű bodzavirág tea a hosszú téli esték kísérője. A 2019-es egészségnaptár egy olyan komplex egészségvédő program, mely egész évben segítségére lehet, hogy melyik időszakban milyen teát érdemes fogyasztani. A vidám, mintás textilben pompázó, 3 részes levendula textilzsák a lakás dísze, a ruhák illatosítója, és még a békés alvást is segíti. A csomag része egy papír teafilter tasak is.Ára az akció időtartalma alatt vagy a készlet erejéig 7000 Ft helyett 5600 Ft.   Biztos lehet benne, hogy a Györgytea ajándékcsomagokkal örömet szerezhet szeretteinek!    “karacsonyi_ajandekcsomagok_2018_okaracsonyi_csomag_1_2018_wkaracsonyi_csomag_2_2018_wkaracsonyi_csomag_3_2018_wkaracsonyi_ajandekcsomagok_2018_o2karacsonyi-border-01