Gyuri bácsi és lánya könyvei a 87. Ünnepi Könyvhéten

Unnepi_konyvhet_leadkepAz olvasni szerető látogatók nyilván régóta készülnek már a 87. Ünnepi Könyvhétre, ami június 9-13. között zajlik majd a Vörösmarty téren.Jó hír olvasóinknak, hogy idén is kaphatóak lesznek a Könyvhéten a bükki füvesember színes fotókkal és gyógynövényes grafikákkal ellátott könyvei. Ahogy a korábbi években, ismét a RÍM Könyvkiadó fogadta be Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta könyveit: keressék a 127-es pavilont a Vörösmarty tér és a Deák Ferenc utca sarkán!A 87. Ünnepi Könyvhéten, a rendezvény helyszínén mindhárom gyógynövényes kötet 10% kedvezménnyel kapható!Addig is nézegessék kedvükre a könyveket: biztosan kedvet kapnak majd, hogy bővítsék az ismereteiket a gyógynövényes gyógyításról! Természetbarátoknak, gyógynövénybarátoknak kötelező!Szabó Gyuri bácsi első könyvében, a személyes történeteket is tartalmazó, gyönyörű kiállítású Javasasszony unokája c. füveskönyvben számos saját receptet oszt meg az olvasókkal különféle betegségek kezelésére.

Gyuri bácsi és fitoterapeuta lánya, Zsuzsa együtt írták A bükki füvesember gyógynövényei c. második könyvet. Ez a kötet olyan egészségvédő naptárat is tartalmaz, melyből megtudhatják, hogy az adott időszakban milyen gyógyteát javasol Gyuri bácsi.

A harmadik könyvben, melynek címe A bükki füvesember nyomában, Lopes-Szabó Zsuzsa, Gyuri bácsi fitoterapeuta lánya ír a leggyakoribb gyógynövényekről, édesapja népgyógyászati tudását a legfrissebb kutatásokkal kiegészítve.

konyvhet_oUnnepi_konyvhet_leadkep