Gyuri bácsi 2016-os egészségnaptára

Naptar_2016_negyedéves_kártyák_webre2Kedves gyógynövénybarátok! 

Az idén önök olyan szeretettel fogadták Gyuri bácsi 2016-os egészségnaptárát, hogy már az utánnyomás is elfogyott. Köszönjük vásárlásaikat!

A naptárban szereplő információk egy olyan komplex egészségvédő rendszert alkotnak, amibe természetesen ezután is be lehet kapcsolódni azoknak, akiknek nem jutott naptár. Az önök kérésére idén bevezetésre kerültek a negyedéves csomagok, melyek az összes teát, tinktúrát tartalmazzák, amiket Gyuri bácsi az adott három hónapra az egészségnaptárban ajánl.

A negyedéves csomagok mellé azok a vásárlók, akiknek nincs falinaptára, egy negyedéves kártyát kapnak a Györgytea mintaboltokban, amely teljes egészében tartalmazza, hogy az adott három hónapban mely napokon mely teát kell fogyasztani. A Györgytea webáruházban megrendelhető csomagokban ez a kártya automatikusan benne van. Így remélhetőleg mindenki hozzájut azokhoz az információkhoz, melyekkel megerősítheti immunrendszerét, megelőzheti a betegségeket egész évben.

Nem véletlenül szokta mondani Gyuri bácsi az előadásaiban, hogy mi magunk tehetünk legtöbbet az egészségünkért. Fogadjuk meg tanácsát!

Naptar_2016_negyedéves_kártyák_webre2