Életben marad a Diabess-Györgytea

Bár már lecsengett a vészharangos, néhány héttel ezelőtti rémhír, miszerint betiltják a gyógynövényeket, megszűnnek a gyógyhatású termékek, lekerülnek a polcokról a gyógyteák, mégis sokan attól rettegnek, nem jutnak majd hozzá kedves, megszokott teájukhoz.

Valóban nagy volt az ijedtség. Mi magunk is fejkapkodva figyeltük az újabb és újabb fejleményeket, és reménykedve vártuk a jó híreket. Március végére aztán kiderült, hogy szó sincs a gyógynövények betiltásáról, és hogy továbbra is forgalmazható a Diabess-Györgytea ugyanúgy, ahogy eddig.

Akik tehát aggódtak a sorsa felől, azok most megnyugodhatnak. Akik nagyobb mennyiséget vásároltak be belőle sem jártak pórul, hiszen a tea szavatossági ideje másfél év, tehát bőven eláll a jövő évig. Azoknak, akik még nem ismerik, továbbra is nyitva áll a lehetőség,hogy megvásárolják és kipróbálják. Az ő figyelmükbe ajánlom a honlapját (www.diabess.hu) bővebb információkért.

Bízom benne, hogy a hatóságok felelősséggel teszik a dolgukat, és mindent elkövetnek, hogy a kiváló magyar gyógynövények és a belőlük előállított termékek továbbra is segítsék az emberek egészségének megőrzését, betegségeik leküzdését.

Önök pedig keressék a Diabess teát továbbra is a patitkákban, gyógynövényboltokban és egyesületi irodáinkban, ahogyan eddig is tették.

diabess