Diabess-Györgytea novemberi akció cukorbetegeknek

Tudta, hogy miért november 14. a cukorbetegek világnapja? Frederick Banting, az inzulin egyik felfedezője született ezen a napon 1891-ben.Mivel Gyuri bácsi szívügyének tartja a cukorbetegekre való odafigyelést, a Györgytea igyekszik a cukorbetegek kedvében járni, és egy kivételes akcióval szeretné könnyebbé tenni hétköznapjaikat:A Diabétesz hónap alkalmából 2017. november 2-ától 20%-os kedvezménnyel kapható a cukorbetegeknek ajánlott 100 és 50 g-os Diabess-Györgytea és az 50 g-os Fekete áfonyaleveles teakeverék (Epebarát cukortea). Az akció a készlet erejéig tart.   

  • Az 50 g-os Diabess-Györgytea kedvezményes ára: 1760 Ft (eredeti ár: 2200 Ft)
  • A 100 g-os Diabess-Györgytea kedvezményes ára: 3200 Ft (eredeti ár: 4000 Ft)
  • Az 50 g-os Fekete áfonyalevél teakeverék kedvezményes ára: 1760 Ft (eredeti ár: 2200 Ft)

Kinek ajánljuk a Diabess-Györgyteát?

Gyuri bácsi cukorbetegeknek kifejlesztett, 100%-ban gyógynövényekből álló, OGYI engedélyes keverékteáját, a Diabess-Györgyteát már több ezer cukorbeteg használja. Ez egy olyan, gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású termék, mely a kezdődő cukorbetegség melléktüneteinek enyhítését természetes úton éri el. Biztonságosan fogyasztható, ismert mellékhatása nincs: gyógyszer és inzulin mellett is iható.Kattintson ide, ha még többet szeretne megtudni a Diabess-Györgyteáról!

Kinek ajánljuk a Fekete áfonyaleveles teakeveréket?

A Fekete áfonyaleveles teakeveréket azoknak a cukorbetegeknek ajánljuk, akik epekővel is küzdenek. (A Diabess-Györgyteában epeműködést serkentő gyógynövények vannak, így epekövesek nem fogyaszthatják.) Természetesen erre a termékre is vonatkozik a 20% kedvezmény.Kattintson ide, ha még többet szeretne megtudni a Fekete áfonyaleveles teakeverékről!A kedvezményes árú termékeket a Györgytea mintaboltokban és a Györgytea webáruházban tudja beszerezni.

Egy Csepp Világnap – ingyenes családi egészségnap cukorbetegeknek

November 12-én, a Diabétesz Világnap alkalmából rendezett Egy Csepp Világnapon, a Millenárison az Egy Csepp Alapítvány szakmai előadásokkal, ingyenes szűrésekkel, egészségpiaccal, diabétesz sétával várja a látogatókat. Tóth Vera koncerttel, gyerekprogramokkal és a Pöttyös Panni torta kóstoltatásával is készültek a szervezők.A rendezvényen idén Szabó Gyuri bácsival is találkozhatnak az érdeklődők: a nagyszínpadon 12.10-től tart majd előadást a gyógynövények egészségmegőrző szerepéről. A Diabess-Györgytea standnál teakóstolással, személyre szabott tanácsadással, kedvezményes árakkal várják az érdeklődőket.Ide kattintva részletes információt talál a rendezvényről.diabess promo_nov_2017_o2diabess promo_nov_2017_cikkdiabess promo_nov_2017_cikk2diabess promo_nov_2017_o2diabess promo_nov_2017_o3diabess promo_nov_2017_ogdiabess promo_nov_2017_o_elfogyottdiabess promo_nov_2017_o_elfogyott2diabess promo_nov_2017_o_elfogyott3