Egészségügyi tanácsadás

 

Szaktanácsadók

Keresse szaktanácsadóinkat a tornateremben, a fesztivál mindkét napján, 10.00-18.00 óráig! Használja ki ezt az izgalmas lehetőséget, vegye igénybe segítségüket, hogy minél többet megtudjon testi-lelki állapotáról, és arról, hogyan kerülhet szervezete optimális egyensúlyba.

Kattintson az Önt érdeklő tanácsadóra rövid információért!

Kőrösi Gyula – Gyógymasszázs, manuálterápia
A gerinc és ízületi problémák alternatív terápiái. Ajánlott gyerekektől az idősebb generációnak. Helyrehozhatók vele például a gyerekkori gerincferdülés, a nyaki-, térdízületi problémák, a lerakódott „fehér rozsda”, azaz a meszesedés. Gyula a Gyógynövénynapokon 10 perces bemutató kezeléseket fog tartani.
Stein Tibor – Aurafotózás
Az aurafotózás a test körüli elektromágneses mezőt teszi láthatóvá. Az aurafotó személyiségünkről, elménk, lelkünk és testünk együttműködéséről, pillanatnyi energetikai állapotunkról ad képet.
Stein Tiborné – Bach virágterápia
Dr. Edward Bach a róla elnevezett Bach virágterápia kidolgozója. Egy olyan rendszert dolgozott ki, mely a természetben található gyógynövények esszenciáját használja a lelki egyensúly megteremtéséért. Zsuzsa ezzel a módszerrel ad hasznos érzelmi tanácsokat a hozzá fordulóknak.
Horváth Zsuzsa – Kineziológia
A kineziológia egy személyiségfejlesztő, gyógyító és prevenciós jellegű holisztikus módszer. Hatékonyan segít az érzelmi stresszoldásban, kezelésben. Jótékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, aktivizálja annak öngyógyító mechanizmusát.
T. Nagy Sándor – BEMER terápia
A betegségek nagy része oxigénhiányra, a mikrokeringés zavarára vezethető vissza. A BEMER alkalmazását követően a mikrokeringés 26 %-kal javul. A módszer szakmai elismertséggel és jelentős orvosi háttérrel rendelkezik. Alkalmazható fémbeültetés, terhesség és a legtöbb elektronikus implantátum esetén is. Az alkalmazás ideje 8 – 20 perc.
T. Nagy Sándorné – Hajdiagnosztika
A mikrokamerás hajanalízis során részletes információk szerezhetők a fejbőr és a haj állapotáról. Ezek alapján lehet kiválasztani a különböző – természetes és gyógynövény alapú – hajápolási szerek ideális kombinációját, mellyel a hajhullást, korpásodást, zsírosodást és egyéb hajproblémákat személyre szabottan kezelni lehet.
Farkasné Rück Szilvia – Reflexológia, talpmasszázs
Tudta, hogy a talpunk megfelel testünk térképének, minden terület megfeleltethető egy-egy szervnek? Talpmasszázzsal rengeteg betegséget lehet kezelni, mivel a talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta, rajta keresztül a szervezet egésze kezelhető. Megfelelő talpmasszázs szinte minden problémán segíthet. A masszázs időtartama kb. 40 perc és 1000 Ft-ba kerül.
Szolári Ágnes – Kineziológia
Ágnes egy bankban dolgozott élete nagy részében, aztán váltott a kineziológusi pályára. Szívesen segít másoknak és örömmel teszi ezt. A kineziológia segítségével érzelmi mintákat, traumatikus emlékeket lehet kioldani, ami után sokkal boldogabb, teljesebb lehet az életünk.
Dr. Wallinger Zita – Lágylézer-terápia
A lágylézer-terápia mellékhatás nélküli, szinte minden esetben alkalmazható, látványos javulást eredményező, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő eljárás. Zita kisebb, zseblámpa méretű készülékekkel is dolgozik, melyek többek között sebgyógyításra, izom- és ízületi panaszokra, allergiára is használhatóak. Egy kezelés 5-15 percig tart.

 

Ingyenes szűrőkamion

Vasárnap egész nap, 10.00-től 18.00 óráig vendégeink ingyenes egészségvédelmi szűrőprogramon vehetnek részt a szűrőkamionban, a Nagysátor mellett. Mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének egy átfogó vizsgálatot egészségi állapotukról korszerű vizsgálati eszközökkel, mindezt egy helyen és egy időben, azonnali kiértékeléssel. Természetesen azokat is várjuk, akik a betegségmegelőzés és az egészséges életmód iránt érdeklődnek. A programban szereplő átfogó vizsgálatok:

  • Kardiológia, hipertónia
  • Szív- és érrendszeri kockázat
  • Tüdőgyógyászat
  • Szemészet
  • Teljes testanalízis
  • Testműködés vizsgálat

kek

Vissza

kekUJ.Ingyenes.szurokamionszurofejlecegs fejlecegskepmalnafeher1egs bg flower