Bemutatjuk előadóinkat

 

Szabó György, a bükki füvesember

Szabó György, a bükki füvesember gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. Gyógyteái számtalan bajra, nyavalyára adnak enyhülést, könyvei, előadásai roppant népszerűek a természetbarát közönség köreiben. A Károly Róbert Főiskola tiszteletbeli főiskolai tanára. 2012-ben életműve elismeréseként megkapta a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének a Természetgyógyászatért, 2013-ban pedig a magyar népi gyógyászat Magyar Örökség rangos díjait.

 

Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta

A következő generációt Gyuri bácsi lánya, Zsuzsa képviseli. Ő viszi tovább az apai, dédnagymamai, szépanyai tudást, az örökséget. Gyerekkora a természet szeretetének és tiszteletének jegyében telt el. Édesapjától folyamatosan tanulja a gyógynövények használatát, a szellemi örökséget hűen ápolja: diplomás fitoterapeuta, és Gyuri bácsi gyógynövényes tudásáról szóló kötetek sikeres társszerzője, szerzője.

 

Bagdy Emőke pszichológus

Hazánk egyik legnépszerűbb pszichológusa, a relaxáció, meditáció, imagináció szakértője, számos pszichológiai szakkönyv és népszerű személyiségfejlesztő könyv szerzője. Pályájának egyik kiemelt célja, hogy rávilágítson a holisztikus szemlélet, gondolkodás és életvezetési gyakorlat fontosságára.

 

Kertész Zsuzsa, a rendezvény háziasszonya

Kertész Zsuzsa Kazinczy díjas. A Magyar Rádió és a Magyar Televízió műsorvezető-bemondója, riportere volt 40 éven át. Jelenleg pszichológusként és trénerként tevékenykedik. Régóta Gyuri bácsi tisztelője, rendszeresen használja gyógyteáit. Nagy öröm számunkra, hogy évek óta ő a Gyógynövénynapok háziasszonya.

 

Feller Adrienne aromaterapeuta

Szépségterapeuta képesítését a National Elisabeth Beauty Institutben szerezte, majd tanulmányait a svédországi Svenska Axelsson Institutben folytatta, ahol az aromaterápia angol irányzatát sajátította el. Férjével közel 15 évvel ezelőtt hozták létre a Panarom márkát, mely 100% tisztaságú illóolajok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

 

 

Tóth Tamás meteorológus szakember, műsorvezető

A megújult közszolgálati időjárás-jelentés  jól ismert meteorológus szakembere, műsorvezetője, akinek mindig is ez a terület volt a gyermekkori álma. Több forrásból is gyűjti az időjárással kapcsolatos információkat: az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott adatok mellett más országok hőmérsékleti rekordjait, időjárás-ingadozásait is figyeli.

 

Megyeri Szabolcs kertészmérnök, szaktanácsadó, szakíró és blogger

 

A Virágzó Magyarországért Mozgalom programvezető kertészmérnöke, és népszerű kertészeti szakkönyvek írója küldetésének tartja, hogy minél több embert vezessen be a növénygondozás rejtelmeibe. Blogjával, publikációival, írásaival elsősorban a laikus érdeklődőket, kezdő hobbikertészeket szólítja meg, érthető nyelven, a gyakorlati teendőket bemutatva.

 

Dr. Berkényi Tamás állatorvos

A székesfehérvári Vadmadárkórház állatorvosa,  alapítója és fenntartója. Mára kb. évi 250 madarat és több mint 40 különböző madárfajt gyógykezelnek itt. Tamás rendszeresen viszi a madárkórház lakóit rendezvényekre, így népszerűsíti a madármentés és általában a természetvédelem ügyét.

Vissza

Bagdy.Emoke.eloadoFeller.Adrienn.eloadoMegyMegyeri TamásFeller.Adrienn.eloadoBerkenyiTamas.eloadototh tamaseloadaseloadofejleclopes-szabo zsuzsakerteszzsuzsakerteszzsuzsa2