Az egészség karácsonyra is a legjobb ajándék

matt_gombAz ünnepi készülődés idején néhány ötlettel szeretnénk megkönnyíteni az ajándékkeresés édes gondját.

Gyuri bácsi és kollégái négyféle ajándékcsomagot állítottak össze Önöknek karácsonyra, melyekben könyvek, finom és egészséges gyógyteák, valamint a népszerű egészségnaptár találhatók, és amelyek nem csak kedves ajándékok, hanem hozzájárulhatnak az egészség megőrzéséhez, a betegségmegelőzéshez is. Az ajándékcsomagokat most kedvezményesen vásárolhatják meg a Györgytea mintaboltokban és a webáruházban. Gyuri bácsi és munkatársai így szeretnének kedveskedni Önöknek karácsonyra, hiszen egészséget, tudást adni és kapni örök érték.

unnepi_varazsEgy csésze finom, forró tea ünnepi hangulatot varázsol az asztalra

A csomag tartalma: 1 db Téli tea + 1 db Bükki varázs tea.

A Téli tea finom mentás ízű élvezeti tea, mely a meghűléses időszakban védi szervezetünket a megfázástól. A Bükki varázs egész évben iható teakeverék, ami az egész család kedvence lehet. Általános egészségvédő hatása van.

egeszseg_legszebb_ajandekJó közérzet a téli hideg hónapokban is

A csomag tartalma: 1 db apróbojtorján tea + 1 db Az egészség védője teakeverék + 1 db Karcsúsító teakeverék.

Az apróbojtorjánt bárki ihatja. Finom tea, ami segít megelőzni a torokgyulladást. Az Egészség védője tea Gyuri bácsi egyik népszerű keveréke. Olyan növények vannak benne, melyek védik egyes szerveinket. A galagonya a szív- és érrendszer munkáját segíti, a citromfű nyugtat, a málna a csontokat védi. A Karcsúsító tea savcsökkentő, ezért csökkenti az étvágyat, lassítja a táplálékfelszívódást, így fogyaszt. Karácsonykor jól jöhet az ünnepi étkezések után.

kellemes_karacsonyi_unnepeketKarácsonyi válogatás Gyuri bácsiék legnépszerűbb termékeiből

A csomag tartalma: 1 db A bükki füvesember nyomában könyv +       1 db levendula textilzsák + 1 db Téli tea

Lopes-Szabó Zsuzsa modern füveskönyve tele van szebbnél szebb fotókkal. Amatőr gyűjtők, lelkes gyógynövényfogyasztók hasznos kézikönyve. Gyuri bácsi levendulazsákjai vidám színekben pompáznak, hogy kedvük legyen vele díszíteni a lakást, a szekrényeket, vagy illatosítani a fiókban a fehérneműt. Ha a párnájuk mellé teszik, nyugodt álmuk lesz. A Téli tea finom mentás ízű élvezeti tea, mely a meghűléses időszakban védi szervezetünket a megfázástól.

tudasMinden a gyógynövényes gyógyításról és egészségmegőrzésről

A csomag tartalma: 1 db Javasasszony unokája könyv + 1db A bükki füvesember nyomában könyv + 1 db falinaptár

Gyuri bácsi első könyvében, a Javasasszony unokája című munkában minden tudnivalót megtalálhatnak a hazai gyógynövényekről: hol és hogyan kell gyűjteni, hogyan kell őket szárítani, tárolni, majd gyógyteának elkészíteni, és végül azt is, melyiket mire lehet használni. Lopes-Szabó Zsuzsa modern füveskönyve tele van szebbnél szebb fotókkal. Amatőr gyűjtők, lelkes gyógynövényfogyasztók hasznos kézikönyve. A 2015-ös falinaptár egy olyan egészségvédő rendszert tartalmaz, melyben Gyuri bácsi minden hónapban ajánl egy-egy fontos témát (például sav-bázis egyensúly, méregtelenítés vagy stresszoldás) és az ahhoz illő gyógyteákat.

Kívánjuk, hogy akár adja, akár kapja, öröme teljen a karácsonyi ajándékcsomagban, és szolgálja egészségét a következő évben is!