A tudás örök érték – karácsonyi Györgytea ajándékcsomagok

matt_gombAz ünnepi készülődés idején néhány ötlettel szeretnénk megkönnyíteni az ajándékkeresés édes gondját.

Gyuri bácsi és kollégái 2014-ben négyféle ajándékcsomagot állítottak össze Önöknek karácsonyra, melyekben könyvek, finom és egészséges gyógyteák, valamint a népszerű egészségnaptár találhatók, és amelyek nem csak kedves ajándékok, hanem hozzájárulhatnak az egészség megőrzéséhez, a betegségmegelőzéshez is.

Az ajándékcsomagokat most kedvezményesen vásárolhatják meg a Györgytea mintaboltokban és a webáruházban. Gyuri bácsi és munkatársai így szeretnének kedveskedni Önöknek karácsonyra, hiszen egészséget, tudást adni és kapni örök érték.

Reméljük, mindenkinek örömet okoztak a karácsonyi ajándékcsomagok! 2014. dec. 31. után a karácsonyi csomagok már nem kaphatók. Jövőre hasonlóan izgalmas Györgytea ajándékokkal várjuk kedves vevőinket!

 

tudasMinden a gyógynövényes gyógyításról és egészségmegőrzésről

A csomag tartalma: 1 db Javasasszony unokája könyv + 1db A bükki füvesember nyomában könyv + 1 db falinaptár

Gyuri bácsi első könyvében, a Javasasszony unokája című munkában minden tudnivalót megtalálhatnak a hazai gyógynövényekről: hol és hogyan kell gyűjteni, hogyan kell őket szárítani, tárolni, majd gyógyteának elkészíteni, és végül azt is, melyiket mire lehet használni. Lopes-Szabó Zsuzsa modern füveskönyve tele van szebbnél szebb fotókkal. Amatőr gyűjtők, lelkes gyógynövényfogyasztók hasznos kézikönyve. A 2015-ös falinaptár egy olyan egészségvédő rendszert tartalmaz, melyben Gyuri bácsi minden hónapban ajánl egy-egy fontos témát (például sav-bázis egyensúly, méregtelenítés vagy stresszoldás) és az ahhoz illő gyógyteákat.

Kívánjuk, hogy akár adja, akár kapja, öröme teljen a karácsonyi ajándékcsomagban, és szolgálja egészségét a következő évben is!