2019-es egészségmegőrző csomagok

Minden felnőtt ember felelős saját egészségéért. A mindennapok rohanásában ezt sokszor elfelejtjük, és csak akkor jut eszünkbe, ha megbetegszünk. Pedig az erős, egészséges immunrendszer nem csupán a szerencsések előjoga. Mindannyian aktívan tehetünk érte: tudatos, kiegyensúlyozott étrenddel, a káros szenvedélyek leküzdésével, rendszeres mozgással, a vitaminbevitel megnövelésével, aktív és passzív pihenéssel, a stressz elkerülésével, és persze a népi gyógyászat szelíd, gyógynövényes módszereivel.Gyuri bácsi naptára egy komplex egészségvédő rendszert alkot, ami segít, hogy megőrizzük a vitalitásunkat, testi-lelki harmóniánkat. A 2019-es naptár mellé Gyuri bácsi negyedéves egészségvédő csomagjait is be lehet szerezni a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, természetesen kedvezményes, baráti áron.  Az egyes negyedéves csomagokban azok a gyógynövényteák és alkoholos kivonatok találhatók, melyeket az adott időszakban Gyuri bácsi az egészség megőrzésére ajánl.Fontos tudnivaló, hogy mindig csak az aktuális és az azt követő negyedév egészségmegőrző csomagját tudja megvásárolni. A következő negyedévre összeállított csomagok mindig az adott negyedévet megelőző hónap 1-től kaphatók, így a 2019. 1. negyedéves csomagot már 2018. december 1-jétől meg tudja vásárolni. Ismerje meg a negyedéves egészségvédő csomagok pontos tartalmát!   

1. negyedéves egészségvédő csomag

Az első negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2019-es egészségvédő naptárában január-március hónapokra ajánlott.

Tartalma: bodzavirág egyedi tea, csipkebogyóhús egyedi tea, fürtös menta egyedi tea, Csalánleveles teakeverék, mezei kakukkfű alkoholos kivonat, Az erdő csendje tea.

2018. december 1-től 2019. március 31-ig kapható.Ára: 6000 Ft helyett 5400 Ft.

2. negyedéves egészségvédő csomag

A második negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2019-es egészségvédő naptárában április-június hónapokra ajánlott.

Tartalma: apróbojtorján egyedi tea, csalánlevél egyedi tea, orbáncfű egyedi tea, Mezei katángos teakeverék, galagonya virágzó ágvég alkoholos kivonat, Bükki varázs tea.

2019. március 1-től június 30-ig kapható.Ára: 6000 Ft helyett 5400 Ft.

3. negyedéves egészségvédő csomag

A harmadik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, melyeket Gyuri bácsi a 2019-es egészségvédő naptárában július-szeptember hónapokra ajánlott.

Tartalma: erdei málnalevél egyedi tea, erdei szederlevél egyedi tea, mezei zsurló egyedi tea, Citromfüves teakeverék, Csalánleveles teakeverék, Nyári tea.

2019. június 1-től szeptember 30-ig kapható.Ára: 6000 Ft helyett 5400 Ft.

4. negyedéves egészségvédő csomag

A negyedik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint azt az alkoholos kivonatot, melyeket Gyuri bácsi a 2019-es egészségvédő naptárában október-december hónapokra ajánlott.Tartalma: csipkebogyó hús egyedi tea, mezei katáng egyedi tea, nyírfalevél egyedi tea, Aranyvesszős teakeverék, szurokfű alkoholos kivonat, Téli tea.2019. szeptember 1-től december 31-ig kapható.Ár: 6.620 Ft helyett 5.900 Ft.A 2019-es egészségnaptárat a Györgytea mobilalkalmazás letöltésével is elérheti. Az egészségmegőrző naptár mindennap értesítést küld telefonjára, hogy aznap milyen teát javasolt fogyasztani. A napi értesítést a beállításokban tudja bekapcsolni.”2019_negyedeves_1_b2019_negyedeves_1_o2019_negyedeves_2_b2019_negyedeves_3_b2019_negyedeves_4_bI negyedev_bII negyedev_bIII negyedev_bIV negyedev_b