2018-as egészségmegőrző csomagok – Gyuri bácsi naptára alapján

Nagyon sokan vágyunk egyszerűbb, természetközelibb, nyugodtabb életre. Egyre többen érezzük úgy, hogy nem kérünk a stresszből, az állandó rohanásból, a kemikáliákból, az adalékanyagokkal teli gyorséttermi ételekből, a szennyezett városi levegőből, a civilizációs betegségekből. Hogy nem kell mindenre gyógyszereket szednünk, bízhatunk a természetes gyógymódokban, a gyógynövények gyógyító erejében is. Egészségünkért, testi-lelki harmóniánkért mi is aktívan tehetünk: Gyuri bácsi, a bükki füvesember 2018-as egészségnaptára megmutatja, milyen gyógynövényt melyik időszakban fogyasszuk, hogy megőrizzük a vitalitásunkat. Gyuri bácsi és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta az egészségnaptárhoz negyedéves egészségvédő csomagokat is alkotott, melyekben azok a gyógynövényes teák és alkoholos kivonatok találhatók, melyeket az adott időszakban az egészség megőrzésére ajánlanak. Gyuri bácsi negyedéves egészségvédő csomagjait be lehet szerezni a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban, természetesen kedvezményes áron. Fontos tudnivaló, hogy mindig csak az aktuális és az azt követő negyedév egészségmegőrző csomagját lehet megvásárolni. A következő negyedévre összeállított csomagok mindig az adott negyedévet megelőző hónap 1-jétől kaphatók. A 2018 I. negyedéves egészségvédő csomag 2017. december 1-jétől kapható. Ismerje meg a negyedéves egészségvédő csomagok pontos tartalmát!

I. negyedéves egészségvédő csomag

Az első negyedéves csomag tartalmazza mindazokat a termékeket – egyedi és keverék teákat, valamint alkoholos kivonatot –, melyeket Gyuri bácsi a 2018-as egészségvédő naptárában január-március hónapokra ajánlott.

Tartalma: bodzavirág egyedi tea, csipkebogyó hús egyedi tea, fürtös menta egyedi tea, Csalánleveles teakeverék, mezei kakukkfű alkoholos kivonat, Téli tea

2017. december 1-jétől 2018. március 31-ig kapható.Letölthető 2018/I. negyedéves egészségnaptár (nyomtatható változat).A 2018-as egészségnaptárat a Györgytea mobilalkalmazás letöltésével is elérheti. Az egészségmegőrző naptár mindennap értesítést küld telefonjára, hogy aznap milyen teát javasolt fogyasztani. A napi értesítést a beállításokban tudja bekapcsolni.

II. negyedéves egészségvédő csomag

A második negyedéves csomag tartalmazza mindazokat a termékeket – egyedi és keverék teákat, valamint alkoholos kivonatot –, melyeket Gyuri bácsi a 2018-as egészségvédő naptárában április-június hónapokra ajánlott.

Tartalma: csalánlevél egyedi tea, galagonya virágzó ágvég egyedi tea, Citromfüves teakeverék, szurokfű alkoholos kivonat, Bükki varázs

2018. március 1-jétől június 30-ig kapható.Letölthető 2018/II. negyedéves egészségnaptár (nyomtatható változat).A 2018-as egészségnaptárat a Györgytea mobilalkalmazás letöltésével is elérheti. 

III. negyedéves egészségvédő csomag

A harmadik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat a termékeket – egyedi és keverék teákat, valamint alkoholos kivonatot –, melyeket Gyuri bácsi a 2018-es egészségvédő naptárában július-szeptember hónapokra ajánlott.

Tartalma: citromfűlevél egyedi tea, csipkebogyó hús egyedi tea, mezei kakukkfű egyedi tea, orbáncfű egyedi tea, galagonya alkoholos kivonat, Nyári tea

2018. június 1-jétől szeptember 30-ig kapható.Letölthető 2018/III. negyedéves egészségnaptár (nyomtatható változat).A 2018-as egészségnaptárat a Györgytea mobilalkalmazás letöltésével is elérheti.

IV. negyedéves egészségvédő csomag

A negyedik negyedéves csomag tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, melyeket Gyuri bácsi a 2018-as egészségvédő naptárában október-december hónapokra ajánlott.

Tartalma: mezei katáng egyedi tea, erdei málnalevél egyedi tea, nyírfalevél egyedi tea, Csalánleveles teakeverék, Aranyvesszős teakeverék, Az erdő csendje 

2018. szeptember 5-étől december 31-ig kapható.Letölthető 2018/IV. negyedéves egészségnaptár (nyomtatható változat).A 2018-as egészségnaptárat a Györgytea mobilalkalmazás letöltésével is elérheti.”2018_4_negyedeves_egeszsegvedo_csomag22018_3_negyedeves_egeszsegvedo_csomag_ujnegyedeves_egeszsegvedo_csomagok_3_gyorgytea_1b